Ki hogyan éli meg, hogy már 1 éve online suli van?
Jól, nincs nagy tömeg az iskolák körül, nem szaladgálnak az autóm elém a figyelmetlen kisgyerekek.
Amikor néha napján buszozok akkor nincs tömegnyomor, egy c-type gyerek se üvöltözik, és a telefonokból se szól a mr busta.
Egyetemista vagyok, nagyon örülök. Nálunk sok a katalógusos előadás (!) is:S, meg a gyakorlat, az órarendet kiadják, semmi rugalmasság, ha peched van, sok a lyukas óra, napi 3 óra utazás.
Itthonról nekem sokkal kényelmesebb tanulni. Kipihentebb vagyok, reggel magamtól ébredek, és nem kell rohanni az első előadás előtt. Nyugodt reggeli, stb. Frissen főtt étel ebédre, kényelmesen asztalnál ülve, nem csak harapni egy szendvicset 2 előadás között. (Ez az alakomon is látszik, kb. 10 kg-t fogytam, amióta nem eszem az utcai "szemetet".)
Sokkal több előadást meghallgatok, akkor hallgathatom meg őket, amikor akarom, és alaposabb jegyzeteket tudok készíteni. Kevesebb a szóbeli vizsga, ami kevesebb stressz.
Összességében többet foglalkozom az anyaggal, de ezt nem bánom. A könyvtár hiányzik, és a céges gyakorlati lehetőségek is, de ez van.
A csoporttársak hiányoznak, de valamit valamiért.
Mindent összevéve sokkal inkább ez, mint a bejárós. (De sajnos ebből a szakból nincs levelező, csak nappali)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!