Mit tegyek? Lehet velem van a hiba?
Van egy nagyon jó barátom akivel online nagyon simán tudok beszélni. Közös érdeklődési körünk is van. Legjobb barátként tekintek rá. De amikor egymással vagyunk, akkor valahogy nehezen megy a beszélgetés, legalábbis én így érzem néha. Ő szinte az egyetlen ember akivel beszélek a családomon kívül. Nagyon félek, hogy elveszítem. Neki van rajtam kívül jópár barátja és nagyon jól kijönnek. Én néha ezért féltékeny vagyok a barátjaira.
Ha van hasonló tapasztalatod nyugodtan megoszthatod!
Előre is köszönöm a válaszokat!
16/l
Ha van hasonló tapasztalatod nyugodtan megoszthatod!
Előre is köszönöm a válaszokat!
16/l"
Reklám.
És nem 16/l
1es. De szókimondó vagy...
Kedves kérdező, legjobb az lenne amit az 1es mondott, csak kicsitt másképp. Ha úgy érzed akkor próbálj csevegni vele(hívásba hogy szokjátok egymást.) Illetve alkoss ki emellé plusz új baráti kötelékeket.
4
Köszi, végre nem bunkó vagyok! :D
Egyetértek egyébként, egy barátra nem bölcs dolog alapozni, mert valószínűleg úgyis megszűnik ez a kapcsolat. Új iskolában új közösségre kell szert tenni.
Nem mindig van ez a kevés kommunikáció küztünk, mert például nyáron nagyon jól elvoltunk
Az ismerkedés egy kicsit gázos, mert nagyon nehezen tudok kommunikálni osztálytársakkal meg úgy bárkivel
Köszönöm a tanácsokat, de nagyon szeretném megmenteni ezt a kapcsolatot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!