Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mi leli az olyan barátot aki...

Mi leli az olyan barátot aki egyik napról a másikra mindenféle ok nélkül felszivodik?

Figyelt kérdés
Volt egy barátnőm akivel tök jól elvoltunk, egymás titkait meg tudtuk beszélni. Nem talalkoztunk sűrűn, de telefonon tartottuk a kapcsolatot már évek óta. Kb egy évvel ezelőtt ietam neki6hogy miujsag vele és elolvasta a levelet , de semmi válasz nem jött rá. Pár nap elteltével hivtam is, de semmi... Most így egy év után megint rairtam, hogy hogy van és jó lenne pár szót valtanunk es nem. értem hogy miért nem valaszol, de megint csak elolvasta és ennyi... Szerintetek ezek után mit tegyek? En ugy erzem hogy nem artottam neki semmit, mindig meghallgattam bármi problemaja volt. Ha baja van azt meg miért nem mondja? Ez a legrosszabb mikor azt se tudja az ember hogy mit tett... 28L
2021. febr. 26. 16:46
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Beégsz? Miért égsz be? Dehogy égsz be! Nem lehet, hogy ezt csak bele magyarázod? Honnan tudod, mi van vele?
2021. febr. 26. 18:30
 12/23 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam hogy ráírok a férjére h mit tud, miért nem keres engem...
2021. febr. 26. 18:32
 13/23 anonim ***** válasza:
0%

12

Nagyon szánalmas lenne.

2021. febr. 26. 18:34
 14/23 anonim ***** válasza:
0%
Hagyd már őt békén. Jézusom, még a férjét is zaklatni szeretnéd? Nem csoda, hogy ignorál téged.
2021. febr. 26. 18:34
 15/23 anonim ***** válasza:

Miért lenne szánalmas?

"Szia Feri. Erikát keresném, de nem válaszol semmi megkeresésemre. Szeretném tudni, hogy mi a szitu."

Aki erre besértődik, vagy cikinek tartja, azzal az emberrel felesleges kontaktot tartani, mint a #13-assal is itt.

2021. febr. 26. 18:38
 16/23 anonim ***** válasza:
Egy teljes éve ignorálja a kérdezőt, szerintem ez éppen elegendő ok arra, hogy ne keresse többé.
2021. febr. 26. 18:40
 17/23 anonim ***** válasza:
1 éve írt neki. Akkor ignorálta. Nem folyamatosan ignorálta egy éven keresztül. Egy ÉVE ignorálta. Van különbség.
2021. febr. 26. 18:47
 18/23 anonim ***** válasza:
Egy évvel ezelőtt írt, majd hívott neki, ignorálta, illetve nemrég megint írt neki, szintén ignorálta. Olvasd el a kérdést újra.
2021. febr. 26. 18:49
 19/23 anonim ***** válasza:

Én elmondtam, én mi tennék. Te elmondtad te mit tennél.

Nincs mit ragozni. Feleslegesen oktatsz ki.

2021. febr. 26. 19:58
 20/23 anonim ***** válasza:
Oke, csak ne okoskodj es tanulj meg olvasni.
2021. febr. 26. 20:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!