Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit tegyek ha sértődékeny...

Mit tegyek ha sértődékeny vagyok és nehezen felejtem el amikor megbántottak?

Figyelt kérdés

És így a barátság is nehéz mert a személyben mind csak azt látom, hogy ekkor és ekkor mivel sértett, bántott meg, ahelyett, hogy megpróbálnám a pozitívat is meglátni bennük.

Morálisan tökéletes barátokról álmodom de ilyen ugye nincs.

2021. febr. 22. 22:22
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ne vedd őket komolyan.
2021. febr. 22. 22:23
 2/5 anonim ***** válasza:
42%
Le kell szarni őket és keress normális barátokat !
2021. febr. 22. 22:35
 3/5 anonim ***** válasza:
69%
Én is ilyen vagyok, nem is nagyon barátkozok, de családtagnak se felejtem el a szemét húzásaikat. Szerintem aki igazán szeret bennünket az nem fog mélyen megbántani.
2021. febr. 22. 22:43
 4/5 anonim ***** válasza:

Két opció áll előtted.

1. Elfogadod ezt a jellemhibádat és éled tovább az életed mindenben a rosszat keresve, mindenkiben az ellenséget látva. Szomorú és magányos élet vár rád, de ha ezt akarod, akkor minden jogod megvan hozzá.

2. Felfogod, hogy a másik is ember, ő is hibázhat, neki is vannak érzései, ő is félreérthet dolgokat, nem kell minden apró dolognál elvágni minden szálat. Megtanulod kezelni az elvárásaid, a konfliktusaid és asszertíven, nyíltan, őszintén kommunikálni minden esetben amikor valaki megbánt. Kemény meló és sok önfejlesztést kíván, de legalább nem egy 5 éves gyerek érzelmi világával fogsz rendelkezni, mint ahogy most.

Rajtad áll.

2021. febr. 23. 11:59
 5/5 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok.
2021. ápr. 22. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!