Kecskeméten hol lehet ismerkedni vagy milyen platformon?
Figyelt kérdés
Nemrégiben költöztem a városba, de sajnos ez a járványhelyzet még inkább megnehezíti, hogy új kapcsolatokat építsek.
Van-e valakinek tippe?
2021. febr. 22. 17:19
1/3 anonim válasza:
Itt is lehet, csak elvétve van kecskeméti. Én sem vagyok az, viszont közel lakom, így naponta járok Kecskeméten.
Az ismerkedéssel gondban voltam egész életemben, szóval nem tudok értelmes ötletet írni.
2/3 anonim válasza:
Én kecskeméti vagyok, de nem tudok ilyen helyzet esetleg tinderen tudsz ha ismerkedni szeretnél.
3/3 anonim válasza:
én sem ismerek ilyen oldalt.
nem tudom milyen idős vagy, de munkába, iskolába nem tudsz ismerkedni valakivel? ha van errefelé pár barátod, akkor az ő ismerőseiket is megismerheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!