Miért mondhatta ezt a barátnőm?
Figyelt kérdés
Az egyik barátnőmmel kimentünk munka közben rágyújtani, látszik is rajtam, de még mondtam is neki, hogy eléggé meg vagyok fázva. Erre ő, hogy akkor miért gyújtok rá ilyenkor?! Ráhagytam, de nem értem mi a kettő között az összefüggés...2021. febr. 19. 12:06
11/13 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy tömegesen fertőznék le másokat, távolságot tartom, maszkot hordom pl
2021. febr. 19. 13:05
12/13 anonim válasza:
Ja de nem iskolás vagy már. Kéééépzeld, ahogy öregszel, igeeen még 22-23 évesen is, jobban megvisel egy kis betegség is és ez csak rosszabb lesz.
Maszkot hordod...ügyes vagy, és? Ha megfázól és nem kezeled ki, akkor betegség lesz belőle. És minél öregebb leszel, annál nehezebb kikezelni. Most nem éri meg 1-5 nap táppénz, ha nem fekszed ki és ebből 2-3 hetes nyavaja lesz? jártam már így, nem volt mókás.
Azt a sz..rt meg ne szívd.
13/13 A kérdező kommentje:
Te mennyi idős vagy? Én 33. és egyáltalán nem tart tovább a náthám, mintha nem cigiznék
2021. febr. 19. 13:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!