Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Amelyik nap gyengébb vagyok...

Amelyik nap gyengébb vagyok az emberek miért szemetek?

Figyelt kérdés
Az emberek csak a félelmet ismerik? Nem képesek más miatt megadni a tiszteletet?
2021. febr. 16. 10:12
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos ha gyengébbnek látszol akkor azt látják rajtad hogy belőled könnyebb hülyét csinálni és könnyebb téged kihasználni. Én is picit félénkebb vagyok és emiatt sokan kihasználnak meg hülyére vesznek
2021. febr. 16. 10:19
 2/7 anonim ***** válasza:
94%
A szemét emberek olyanok, mint az elektronok: a leggyengébb ellenállás felé mennek.
2021. febr. 16. 10:22
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos ez így van,hogy leginkább a félelem miatt tisztelnek.

Emellett még azt vettem észre magamon,hogy ilyen esetben máshogy reagálok pl.a beszólásra,mint egyébként.

2021. febr. 16. 10:23
 4/7 anonim ***** válasza:
Érzik csak nincsenek tudatában. Ahogy annak a 100 féle szagnak te sem vagy tudatában amit most érzel. Max kettõnek
2021. febr. 16. 10:31
 5/7 A kérdező kommentje:

3

Mármint hogyan reagálsz?

Én azt tapasztalom, hogy jobban kiborítanak az ilyen esetek.

Amikor kipihentebbnek, erősebbnek érzem magam akkor ritkán szólnak be.

Ebből is látszik milyen alattomos kis kártékony természetűk van.

Az emberek nagy többsége nem érdemelné meg, hogy civilizációban éljen. Inkább kint a dzsungelben!

2021. febr. 16. 10:33
 6/7 anonim ***** válasza:

Valahogy akkor nem minden esetben zavar ugyanaz a beszólás.

Van,hogy elküldöm az anyjába,van,hogy nem foglalkozom vele(és nem is zavar).3as vagyok

2021. febr. 16. 10:53
 7/7 A kérdező kommentje:

6

Munkahelyen nincs komoly következménye az anyázásnak?

És is legszívesebben azt tenném, csak tartok attól, hogy felhasználják ellenem majd, még ha teljesen jogos is volt.

Valahogy a bullyingnak nagyobb a társadalmi elfogadottsága mint az anyázásnak.

2021. febr. 16. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!