Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan viselkedjek, hogy ne...

Hogyan viselkedjek, hogy ne higgyék mindig hogy csajozni akarok?

Figyelt kérdés
Soha se hívtam még el randira egy nöt sem. Szerelmes üzenetet se írtam még. Kávézás se volt. Barátkozni akarok. Mivel nem volt még barátnöm (33 vagyok) nem tudják elképzelni, hogy ne azt akarnám. Pedig tényleg nem! Bizt. ör vagyok, a vidám fajta, beszélgetös. Az hogy barátkozok a recis lányokkal, miért azonnali kikezdésnek veszik? Még pasizásra is buzdítottam öket. Az egyiknak mindig mondom, hogy férfi szemmel is milyen jóképü, hozzá való lenne némelyik irodista pasi. Ennek ellenére azt hiszi hogy akarok töle valamit! Pedig megmondtam hogy nem, szemtöl szembe! Most az a szöveg hogy én csak nem merem megmondani mert félös vagyok.
2021. febr. 16. 09:34
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

"nem tudják elképzelni, hogy ne azt akarnám"

Hát én sem.

2021. febr. 16. 09:35
 2/7 A kérdező kommentje:
Pedig tényleg nem. Még mondom is!
2021. febr. 16. 09:37
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Mivel nem volt még barátnöm (33 vagyok)

Jajj

2021. febr. 16. 09:41
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
A kérdésben leírt célozgatások miatt gondolhatják úgy. Külső dícsérete, stb.
2021. febr. 16. 09:45
 5/7 anonim ***** válasza:
66%
Meleg vagy?
2021. febr. 16. 09:59
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem is szoktam úgy külsöt dicsérni, nem mondok olyat se milyen szép a szemed. Nem vagyok meleg amúgy, csak letettem már a nökröl, így ilyen semlegesnek mondanám magamat.
2021. febr. 16. 12:38
 7/7 anonim ***** válasza:
Miért számít ez? Miért alarsz bizonyítani? Már eleget tettél.
2021. febr. 16. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!