Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Egy buliba jó ha egy üveg...

Egy buliba jó ha egy üveg hubertust viszek?

Figyelt kérdés

Mindenkinek egy pia a beugró és vettem egy félliteres royalt és mellé jó egy 7dl hubertus? Nem vagyok nagyon jártas a bulikba de ahova megyek ott az embereknek nagyon sok pénze van és drága italokat visznek és így mennyire lenne ciki ha ennyit vinnék? Nem vagyok gazdag erre is elmegy csomó félre tett pénzem mert szülinapi buli lesz és ajándék meg stb...

Mit kéne vinnem egy szulinapi bulira? Milyen piát?

17/l

2021. febr. 16. 00:05
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Jó hát. 17 évesen pláne jó. 36 évesen, fekete öves alkeszként nem vinnék ennyit se.
2021. febr. 16. 00:12
 2/10 anonim ***** válasza:
49%
Hú,az jó pia.Nekem régen a kedvencem volt. :)
2021. febr. 16. 00:21
 3/10 anonim ***** válasza:
79%
Előzőhöz:Viheted nyugodtan,ne foglalkozz azzal hogy az nem olyan drága,mint más piák,viszont nagyon-nagyon finom,és üt is rendesen.Én nem is hallottam még olyanról régen se,mikor még alkoholista voltam,hogy a Hubertust lenézné valaki.
2021. febr. 16. 00:24
 4/10 A kérdező kommentje:
És 5dl vigyek vagy 7dl így hogy viszek vodkát is? És biztos hubertust? vagy fütyülöst inkább? (Ténylég nem vágom ezeket:( nem tudom melyik a jobb)
2021. febr. 16. 00:29
 5/10 anonim ***** válasza:
85%
Elég az 5dl. Maradjon a Hubertus, Fütyülős az egy kamu pálinka.
2021. febr. 16. 00:32
 6/10 anonim ***** válasza:
4.:Én a Fütyülőst azt ki nem álhattam régen.Hogy olcsóbban kigyere,szerintem is elég csak a fél literes,úgyse nézi aki issza,csak mikor már elfogyott. :)
2021. febr. 16. 00:58
 7/10 anonim ***** válasza:
77%
Én már inkább egy üveg Jack Daniels-t vinnék e kettő helyett, de amúgy tök mindegy mit viszel, gondolom nem az lesz a lényeg, hogy mit isztok, hanem hogy mennyit.
2021. febr. 16. 01:15
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is a vodka meg a hubi árából már kijön egy normálisabb ital. Jó a vodka is, de akkor már minőségibbet vegyél Finlandia vagy Bols, vagy egy üveg whiskyt. Jobban értékeli a társaság, mint a royalty, meg a hubertust, amit sokan meg se isznak.
2021. febr. 16. 07:27
 9/10 anonim ***** válasza:
73%

Ne viccelj a fütyülőssel, az még a nevére sem méltatik meg hisz attól fütyülni se lehet megtanulni.

A Hubertus jó lesz. Vagy esetleg jagermeister ha van. De így is megteszi :)

2021. febr. 16. 09:35
 10/10 anonim ***** válasza:
75%
Vigyél lavort is magadnak, amit spontán tele tudsz majd hányni! A Hubertus alattomos ital a röviditalok között. Rövid idő alatt agresszívvé teszi az embert. Ittam sokszor Hubertust, - nagyon jól tudom, hogy mit, ill. miről írtam. A vermutok és a likőrök is alattomosak, - itatják magukat, aztán mire észbe kapnál, már nem vagy eszednél. Okosan, mértéktartóan kell bánni velük, - ha jót akarsz magadnak!
2021. febr. 16. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!