Egy lány mikor viselkedik így?
A szóban forgó lány az exem, de barátságban maradtunk. Egyáltalán nem az a kíváncsi típus, sohasem kíváncsiskodott.
Szóval, érdeklődik hogy kivel/kikkel ismerkedem, de míg együtt voltunk addig szinte sohasem beszéltünk arról, hogy kik a barátaink, alig ismertük egymás barátait. Tegnap küldtem neki egy screenshotot egy lánnyal való beszélgetésről (most mindegy hogy milyen okból, hosszú, de nem azért tettem hogy féltékennyé tegyem), erre a téma mellett jött a kérdése, hogy "kicsoda ő?😊😊".
Mikor viselkednek így a lányok?
Ha annyira de nagyon kényszer miatt szakított volna, akkor most nem lenne a barátod. Ilyen egyszerű. Nem kínozná ezzel magát.
A kérdésre pedig: az emberek kíváncsiak. Mindig bele ütik az orrukat olyan dogokba, amihez semmi közük. Régen nem volt kíváncsi, hát nem tudom, egy kis kíváncsiság mindenkiben ott van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!