Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Egy lány mikor viselkedik így?

Egy lány mikor viselkedik így?

Figyelt kérdés

A szóban forgó lány az exem, de barátságban maradtunk. Egyáltalán nem az a kíváncsi típus, sohasem kíváncsiskodott.

Szóval, érdeklődik hogy kivel/kikkel ismerkedem, de míg együtt voltunk addig szinte sohasem beszéltünk arról, hogy kik a barátaink, alig ismertük egymás barátait. Tegnap küldtem neki egy screenshotot egy lánnyal való beszélgetésről (most mindegy hogy milyen okból, hosszú, de nem azért tettem hogy féltékennyé tegyem), erre a téma mellett jött a kérdése, hogy "kicsoda ő?😊😊".

Mikor viselkednek így a lányok?

2021. febr. 14. 13:15
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Amúgy annyit még hozzátennék, hogy az úgymond utolsó nap nagyon különös volt. Én úgy láttam rajta, mintha egyfajta kényszer hatására szakított volna velem, egyfajta "nehéz de meg kell lépni" reakciót vettem én észre nála. Hosszú ölelések, puszik, szóval nekem szakításhoz képest nagyon furcsa volt.
2021. febr. 14. 18:32
 12/16 anonim ***** válasza:
Ezt neked kell tudnod
2021. febr. 14. 18:34
 13/16 kerjoz ***** válasza:
másik kérdés az h miota EX ? ..mert nem ugy tunik mintha X éve lenne az
2021. febr. 14. 18:56
 14/16 A kérdező kommentje:
Napra pontosan 1 hónapja.
2021. febr. 14. 19:08
 15/16 kerjoz ***** válasza:
én nem értem, ha szakitottatok ak miert ilyen "hu de jó" a kapcsolatotok? mint barát, ..ugy látszik h nem sokaig voltatok eggyut
2021. febr. 15. 03:31
 16/16 anonim ***** válasza:

Ha annyira de nagyon kényszer miatt szakított volna, akkor most nem lenne a barátod. Ilyen egyszerű. Nem kínozná ezzel magát.

A kérdésre pedig: az emberek kíváncsiak. Mindig bele ütik az orrukat olyan dogokba, amihez semmi közük. Régen nem volt kíváncsi, hát nem tudom, egy kis kíváncsiság mindenkiben ott van.

2021. febr. 16. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!