Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit csináljak? Tartsam vele,...

Mit csináljak? Tartsam vele, vagy ne?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem 2 éve egy lánnyal. Akkoriban nem volt neki barátja, nekem sem volt barátnőm. Napi szinten beszélgettünk, reggeltől estig szinte. Egy éve megismerkedett valakivel, aki azóta is a barátja neki. Azóta is ír, viszont utobbi időben kiderült, hogy állítolag a barátja nem veszi jó szemmel, ha nekem ír. Ezért csak akkor ír, ha munkában van, vagy pedig a barátja nincs otthon. Este például nem is tud írni, mert otthon van a barátja.

Elméletileg engem a haverjának tart, úgy, mint én őt. Mikor mondtam neki, hogy fussunk össze egy kávéra, nem akar, mert fél, hogy mit szól a barátja. Tehát engem nem akar bemutatni a barátjának. Korábban minden lelki ügyes baját elmondta, mostanában már nem. Ezzel nincs is gond. Csak ez zavar, hogy csak! interneten keresztül akar velem beszélni, élőben nem. Gondolkodtam rajta, hogy jobb lenne beszüntetni ezt az egészet. Kérdeztem tőle, ő nagyon sajnálná. Messengeren, Viberen ki vagyok nála némítva.

2021. febr. 12. 16:02
 1/1 anonim ***** válasza:
Ne.
2021. febr. 25. 06:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!