Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ez most akkor mi is lett?

Ez most akkor mi is lett?

Figyelt kérdés
Tehát én mint kedves ember szeretem segiteni és mivel jött egy új osztálytarsam ezért aki fíú és gondoltam segitek neki aztan rá 2 hónapra bevalotta hogy szerelmes belém én csak barátként tekintettem rá és elakartam hagyni ne fáljon anyira neki a dolog de ő nem engete határozottan barátkozott velem ott mondta hogy kár hogy nem szeretem tehat lelki furdalást okozott ezel de utána a barátnőmnek is elmondtam és azt gondoltuk hogy legyen az hogy én azt mondom neki hogy a baratnőm szeret de ő ezt elhitte és nekem kicsit fájt hogy kibeszélt aztán sajnálkozott mert nem tudta hogy a barátnőm le fótóza és elküldi mit ír és én meg oknélkül útálom szerintetek kit akkar akkor vagy esetleg mit?
2021. febr. 7. 20:19
 1/4 anonim ***** válasza:
95%
Mivaaaa ?????
2021. febr. 7. 20:25
 2/4 anonim ***** válasza:
94%
Hú basszus, nem lehet érteni, mit akarsz. Próbálj meg vesszőket, illetve pontokat használni, mert ez így nagyon durva...
2021. febr. 7. 20:30
 3/4 anonim ***** válasza:

"barátként tekintettem rá és elakartam hagyni"

ijjjjjj

barátot nem hagyunk el cica!

2021. febr. 7. 23:25
 4/4 anonim ***** válasza:
Hagyd a francba!
2021. febr. 23. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!