Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Amikor végre valakit barátomna...

Amikor végre valakit barátomnak neveznék, akkor valamilyen módon mindig megbánt. Mit tegyek, hogy ne érjen ilyen engem? Veletek is történik ilyesmi?

Figyelt kérdés

Internetes haverságról van szó. Kb napi szinten beszélünk. Tegnap kiöntötte nekem a lelkét és igyekeztem támogatni őt, mivel csúnya sors érte őt kiskorában (erőszak). Már éreztem, hogy egy jó haverság alakulhat ki köztünk (én lány, ő fiú 19 évesek), erre ma eléggé megbántott, hogy "kuss, néha jobb lenne, ha csendben lennél". Pedig csak hülyültem vele, nem először, örültem, hogy önmagam lehetek vele. Rosszul esik az egész. Vagy nálatok ez mindennapos? Nekem ez fura, mert utoljára az exem beszélt így velem, senki más. Durvábbakat is, de most nem fontos.

Jó, talán túlzok, de érdekelne, hogy ti hogyan kezelnétek az ilyen beszólogatásokat.

2021. febr. 7. 13:44
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

""kuss, néha jobb lenne, ha csendben lennél". ???????

Milyen alja prolikkal barátkozol te?! Ha ilyenekkel szóba állsz,

ne csodálkozz, hogy úgy bánik veled, mint a kapcaronggyal.

2021. febr. 9. 00:06
 12/12 kerjoz ***** válasza:
attol fug ki milyen szavakat használ, hát nem tudom, lehet nála belefér ez is, ...ak megmondanám neki h ez kicsit rosszul esett
2021. febr. 9. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!