Vannak olyan ismerőseitek, akik idegeitekre mennek azzal, hogy hiába köszöntök el tőlük, még akkor is mondják és mondják ? Nekem facen van néhány olyan ismerősöm, akik rendszerint késő este írnak ( nekem este 10 óra már késő )
Persze senkit nem akarok megbántani, pár szót csevegek velük, aztán elköszönök, de csak nyomják, aztán már vagy háromszor elköszönök, jó éjt kívánok, megirom, hogy tenyleg pihennék, de csak írnak...
Tiltottatok már valakit ilyenért ? Vgy esetleg olyan volt, hogy személyes találkozokor ( mondjuk utcán, vagy boltban ) nem tudtatok megszabadulni valakitől ?
Ennél már csak az idegesítőbb, aki élőben csinálja ezt.
Nekem pl. anyám ilyen, bárhová megyünk együtt, és meglát egy ismerőst képes lenne órákig beszélgetni vele az utcán, mindannak ellenére, hogy én már mennék a dolgomra, de hát nyilván nem akarom ott hagyni. Velem szerencsére üzenetben senki sem csinálja ezt, szerintem nem merik, mert tudják, hogy én meg fogom nekik mondani, hogy elég lesz. Ameddig nem állítod le őket, addig ne várd, hogy leálljanak. Aki nem tudja elfogadni, hogy nem bántásból, hanem mert dolgod van, arra nem tudok mit mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!