En is tegyek ugy mint õ?
Vagy vedd fel, és mondd el neki hogy rosszul esik, amiért ennyire tesz rád.
Aztán tiltsd le.
Megértem a te ötletedet is, de akkor pont olyan lennél mint ő. Ez így korrektebb, és meg is szabadulsz tőle (mert ez nem hangzik úgy, mint egy barátnő)
Mégis milyen barát az, aki téged ignorál és ő is csak akkor hív fel, ha neki van problémája? Szerintem korrektebb és hatásosabb lenne, ha legközelebb elmondanád neki, hogy téged ez zavar és nem érzed, hogy ez valódi barátság lenne, ő így csak kihasznál téged. Vagy észbe kap, bocsánatot kér és változtat a viselkedésén vagy megszabadulsz valakitől, aki valójában nem a barátod és csak lelki szemetesládának használ.
Ez a bosszúból te se vennéd fel a telefont dolog kicsit gyerekes lenne és semmit nem oldana meg. A végén még ő hozná ki belőle, hogy milyen fontos lett volna és te vagy a rossz és kicsinyes, amiért nem vetted fel, pedig ő legutóbb csak nem ért rá. Vagy valami hasonló, ha elég manipulatív, erre simán vagy esély. Szóval én nem ajánlanám már csak ezért se, meg amúgy se süllyedj le a szintjére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!