Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » En is tegyek ugy mint õ?

En is tegyek ugy mint õ?

Figyelt kérdés
Szóval az van,hogy felhivtam a barátnõmet 2.-szer is.Mind a 2 esetben kinyomta a hivásomat.Utána még arra sem volt képes,hogy megkérdezze,hogy miért kerestél.Amikor engem is keresni fog akkor én is ki fogom nyomni a hivását.Altalában õ szokott hivni,én nagyon ritkán.Viszont akkor amikor problémái vannak.
2021. jan. 29. 12:10
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Vagy vedd fel, és mondd el neki hogy rosszul esik, amiért ennyire tesz rád.

Aztán tiltsd le.

Megértem a te ötletedet is, de akkor pont olyan lennél mint ő. Ez így korrektebb, és meg is szabadulsz tőle (mert ez nem hangzik úgy, mint egy barátnő)

2021. jan. 29. 12:32
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Mégis milyen barát az, aki téged ignorál és ő is csak akkor hív fel, ha neki van problémája? Szerintem korrektebb és hatásosabb lenne, ha legközelebb elmondanád neki, hogy téged ez zavar és nem érzed, hogy ez valódi barátság lenne, ő így csak kihasznál téged. Vagy észbe kap, bocsánatot kér és változtat a viselkedésén vagy megszabadulsz valakitől, aki valójában nem a barátod és csak lelki szemetesládának használ.

Ez a bosszúból te se vennéd fel a telefont dolog kicsit gyerekes lenne és semmit nem oldana meg. A végén még ő hozná ki belőle, hogy milyen fontos lett volna és te vagy a rossz és kicsinyes, amiért nem vetted fel, pedig ő legutóbb csak nem ért rá. Vagy valami hasonló, ha elég manipulatív, erre simán vagy esély. Szóval én nem ajánlanám már csak ezért se, meg amúgy se süllyedj le a szintjére.

2021. jan. 29. 12:40
 3/4 A kérdező kommentje:
Meddig csináljam még azt,hogy ne süllyedjek le se az õ szintjére, se a másokéra.Hiszen ebbe is bele lehet fáradni.En csak vissza akarom neki adni azt,amit õ tett.Hiszen arra nehéz kifogást találnia, hogy nem ért rá,hiszen láttam,hogy posztolt.En tényleg ritkán szoktam felhivni, és mégis kinyomja.Volt olyan amikor késõ este ir, hogy fel akar hivni, hogy elmesélje a hülyeségeit.
2021. jan. 29. 12:51
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem is azt tanácsoljuk, hogy folytasd így tovább és hagyd magad kihasználni, csak hogy legközelebb mondd el neki, hogy téged ez zavar és nem vagy hajlandó továbbra is úgy a barátja lenni úgy, hogy ő téged sose hallgat meg és csak akkor kellesz, ha éppen neki van problémája. Legyél te az érettebb :)
2021. jan. 29. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!