Miért nem találok baratokat?
Mármint, igazi jó barátokat. Van egy csomó felszínes kapcsolatom, de nem igazán sikerül olyan barátot/barátnőt találnom, aki tényleg ragaszkodik hozzám. Én úgy érzem mindent megteszek, ha valaki kedves, én is az vagyok, beszélgetek, érdeklődök a másik iránt, segítek amiben tudok. Van, akivel összejárunk időnként, de aztán ennyi. Engem alig keresnek vagy hívnak valahova, pedig szívesen mennék. Ha én hivok, akkor nem a válasz, vagy nekem kell alkalmazkodni. Sokszor hiszem azt, hogy csak "szamár" vagyok, ha nincs más... Én nem erőltetem magamat másokra, nem vagyok levakarhatatlan meg ilyenek, de van egy szint, amire egy kölcsönös kapcsolatban igényem lenne. Enélkül nem látom értelmét egyoldalúan energiát fektetni a dologba.
Néha úgy érzem, velem van valami baj, de nen jövök rá, hogy mi. Illetve azt tudom, hogy nagyon merev a viselkedésem, de ez annyira elfogadhatatlan?
Egyszerűen, nem hozzád valóak voltak.
Olyat keresd, akinek hasonló az érdeklődesi köre. Vagy ha van hobbid, akkor ott keresd.
De az is lehet, hogy elég gyengeba dumád, témáid...
Akik nem visszonyozzák a dolgokat több idő elteltével sem,azokkal nem érdemes foglalkozni.
Akik negatívan állnak a dolgokhoz,csak magukkal foglalkoznak,siránkoznak,azokkal is meg kell szakítani a kapcsolatot.
Én így látom a dolgokat 22 évesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!