Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Sok nő azt sem tudja mit a...

Sok nő azt sem tudja mit a jelent a férfi-női barátság. Azért sem tud kialakulni. Vélemény?

Figyelt kérdés

A fogalmakkal nincsenek tisztába sokan. Főleg itt, ezen az oldalon.

Én amikor férfi - női barátságra gondolok az azt jelenti, hogy egymással mindent megtudunk beszélni félreérté nélkül. És ezt nem kell félreérteni vagy túlgondolni. Az nem férfi-női barátság, hogy egy anonim oldalon két ember írogat egymásnak, amiből az egyik nőnek, a másik férfinek írja magát.

Videóhívásban is érdemes beszélni és találkozni is kell, mert a barátság az nem interneten barátság, hanem élőben is. Nem barátság extrákkal! Hanem barátság, akik ha úgy alakul együtt nevetnek, együtt csinálhatnak programot és tiszteltben tartják amiben megállapodtak, bármelyiknek lehet párja. Sokaknál nyilván ez nem működne, de ha tényleg férfi-női barátságról beszélünk, az nem merülhetne ki annyiban, hogy trollok keresik a témát itt az oldalon.

Itt nem lehet korrekt nőt találni erre a célra. Ez a tapasztalatom.

#barátkozás, probléma
2021. jan. 15. 14:44
 1/7 anonim válasza:
100%
Mindezt 2,5 óra "tapasztalat" alapján írtad? :D Mert ha nem tévedek, te írtál ki nemrég egy ezzel kapcsolatos kérdést.
2021. jan. 15. 15:01
 2/7 anonim ***** válasza:
"megállapodtak, bármelyiknek lehet párja" Mi van? Mi sosem állapodtunk meg ilyesmiben a férfi barátaimmal, annyira egyértelmű alap dolog, mit kell ezen külön megbeszélni meg megállapodni? :D Mindig bemutattuk a párjainkat egymásnak, ott volt az esküvőmön, én ott voltam az övén, jóban vagyunk egymással. Beszélgetünk, programokat szervezünk csapattal is és ha úgy alakul ketten is, segítünk egymásnak, mindenről nyíltan dumálunk.. Pontosan ugyanúgy viselkedünk egymással, mint bármelyik azonos nemű barátunkkal. Az embert kell nézni és nem azt, hogy mi van a lába között, ez meg max ritka primitív embernek nehéz.
2021. jan. 15. 15:43
 3/7 A kérdező kommentje:
Igen, de ez a szövegrészlet nem illett ide, amit írtál. Ne engem akarjál kioktatni, ezt én nagyon jól tudom. Két fél közül az egyik mindig többet akar, ezért tartunk itt. És azért mert tudod és tisztában vagy arról miképpen lehetne jól hozzáállni, ezekhez a dolgokhoz, sokan még nem tudják.
2021. jan. 15. 15:45
 4/7 anonim ***** válasza:
A szöveged alapján neked se sok fogalmad van a dolgokról. Az egyik fél mindig többet akar, ekkora ordas baromságot :D
2021. jan. 15. 15:47
 5/7 A kérdező kommentje:

Ez nem ordas baromság. Máshoz sem értesz, csakhogy itt lógjál az oldalon.

Hidd el, hogy annak oka van, hogy nincsenek férfi-női barátságok. Mert egy , kettőt leszámítva nincsenek.

2021. jan. 15. 15:52
 6/7 anonim ***** válasza:
Igen, a nők miatt nem működik:)
2021. jan. 15. 15:58
 7/7 A kérdező kommentje:

Sok esetben igen. De nem azért , mert ők azok, akik feltétlenül túlakarják futni ezt a dolgot.(többet akarnak) Mert olyanra is van példa, de nem azért!

Hanem azért, mert amelyik jól néz ki, az már fondorlatos módon előrevetíti magában a cselekményeket, miszerint ő jól néz ki és ebből úgy is az lesz, hogy "ráugranak", ezt pedig nem akarja. Azért az érthető biológiai szempontból, hogy egy olyan férfi, aki magányos, vagy éppen nincsen senkije, az nyilván érdeklődő és persze hogy érezne késztetést. Ezt azért egy normális nő megérti. Csak épen ezért ez összeegyeztethetetlen.

Bár mondjuk én kíváncsi lennék az életben egy olyan emberre, egy nőre, aki mondjuk jól néz ki, de nem rohad a lelke és meghallgatja a szavamat, ahogy én is az övét. Szerintem simán működhetne anélkül, hogy bármelyikőnk is többen akarna. Én megtudnám állni, ha nem akkor továbbállnék. Szerintem vannak még így gy páran. Szóval teljesen mindegy.

2021. jan. 15. 16:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!