Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért nem látok reakciót...

Miért nem látok reakciót Instagramon?

Figyelt kérdés

Tinderről ráírtam néhány lányra a megadott instagram címére de nem is hogy nem kaptam rá választ de azt sem látom h elolvasták volna. Mind hosszabb üzenet és nem unalmas sziával kezdődik, hogy még netán meg se nyissa látva az első sort.

Nem látja? Nem is értesül róla? Vagy mi történhet?

2021. jan. 13. 22:07
 1/2 anonim válasza:
100%
Lehet, hogy szimplán annyira nem érdekled őket, vagy pedig nem tudtak visszaírni. Várj vele 1-2 napig, aztán ha semmi reakció akkor meg hagyd. De ha esetleg több lánnyal szeretnél egyszerre együtt lenni, akkor meg ne is csodálkozz, hogy nem kapsz.
2021. jan. 13. 22:10
 2/2 anonim ***** válasza:

Tinderen aki masik platformra akar atterni, azt csak match utan chatban javasolja. Viszont ez a tipikus Insta kovetoket gyujto. En fickoval jartam igy. Speciel Instan valaszolt, de tizenezer kovetoje van, ismeretlen szep kolok, es ket eve minimum tarskereson van, es amugy nem keres tarsat.

Nem jelenti, hogy nincs kivetel, de sok ilyen akad.

2021. jan. 14. 00:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!