Ez bunkóság a vendégekkel szemben?
Figyelt kérdés
Ha jönnek hozzánk vendégek, nekik mindig az olcsóbbik kávéból főzök. Kivétel ez alól anyukám, nővérem, és a párom szülei. Van egy olcsó kávé otthon, azokra az alkalmakra, ha vendégek jönnek. Mi elég drágát iszunk, mert azt szeretjük. Nem vagyunk gazdagok, mindig a spórolásra törekedtem. Nem tudom ezzel eltúlzom-e, vagy más is csinálja így? Természetesen erről a vendégek nem tudnak.2021. jan. 13. 14:00
11/15 anonim válasza:
Hat nem szeretnek vendeg lenni. Nalunk egy majdnem egy eves felujitasnal volt, mikor 2-3-5 ferfi fejenkent 3-5 kavet megivott, hogy gazdasagos kiszerelesu Nescafet vettem. Az tenyleg nagyuzem volt. Es meloztak nalunk.
12/15 anonim válasza:
szerintem is inkább szánalmas, hogy ugyan te csak a legkiválóbb sznobkávét iszod meg, de addig azért nem terjed a nagyzolás, hogy heti plusz néhány csésze is beleférjen a költségvetésbe. nem származom gazdag családból, de nem is volt számomra soha kérdés, hogy a vendégnek a legjobbat adom a legszebb terítéken...
13/15 anonim válasza:
Szerintem nem gáz. Ugyan nem kávézom, kávéfőzöm sincs, de pl. Frei kávét tuti nem pazarolnék rokonokra. Aki nem bír kávé nélkül ébren maradni, az aludjon, mielőtt átjön.
14/15 anonim válasza:
Nem bunkosag. Mi is sporolunk.
15/15 anonim válasza:
#14: Az nem baj, de inkább spórolok magamon, mint a vendégemen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!