Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Valaki barátkozni, beszélgetni?

Valaki barátkozni, beszélgetni?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok és elsősorban csak barátkozni, beszélgetni vagyok itt. Mostanában sok időt töltök ezen az oldalon, gondoltam hátha találok valakit akivel név és képek nélkül is jól el lehet beszélgetni. Szóval ha úgy érzed unatkozol és lenne kedved beszélni írj nyugodtan:)
2021. jan. 5. 23:51
 1/6 anonim ***** válasza:
45%
Jó lenne, de én most indulok aludni :/
2021. jan. 5. 23:55
 2/6 A kérdező kommentje:
Bármikor szívesen beszélnék, nem csak mostanra írtam:)
2021. jan. 6. 00:00
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Írhatsz ha gondolod

18/F

2021. jan. 6. 00:14
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is írhatsz :) 16/f
2021. jan. 6. 00:20
 5/6 anonim ***** válasza:
84%
Szívesen, bár egy hosszútávú barátságnak jobban örülnék. Persze kép nélkül, ez részemről rendben van, de mégis szívesebben mondok el bizonyos dolgokat olyannak, akivel nem csak egyszer beszélgetünk pár percig, vagy max pár napra, hanem hosszútávon számíthatunk egymásra és tudom, hogy ha van valami meghallgat, meg persze én is őt. Ha ez részedről rendben van, írj nyugodtan. Bár valószínűleg csak délután, esetleg késő délelőtt fogok válaszolni, mert én is megyek aludni most már.
2021. jan. 6. 00:20
 6/6 anonim ***** válasza:
0%
Ez nem chat és nem is társkereső/ismerkedő oldal. A kérdésedet törölni fogják hamarosan.
2021. jan. 6. 06:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!