Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » A covid alatti online élet...

A covid alatti online élet alatt csak az én barátaim távolodtak el?

Figyelt kérdés

Ugye nem találkozunk annyit, de nem is ez a legnagyobb probléma, hanem egyszerűen a kommunikáció egyoldalú lett. Már nem is nagyon keresnek engdem, ha én írok nekik, akkor válaszolnak (néha előfordul, hogy az sem történik meg). A telefonálást is általában én kezdeményezem, de ha össze is jön, az is rettenetesen ritkán. Egyszerűen azt érzem, már nincs is olyan barátnőm, aki egyáltalán csak egy picit is érdeklődne felőlem, hogy mivan velem. Nekem pedig annyira igényem lenne a kommunikációra. Nyilván tanulni is kell bőven, pláne vizsgaidőszakban, de mégis, olyan rossz érzés, hogy nincs kivel váltanom pár szót, mert valahogy a barátnők felszívódnak.

Ti is tapasztaljátok ezt vagy csak én vagyok ennyire szerencsétlen? :D

2021. jan. 4. 00:13
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én is így jártam. Meg a kb 13 éve ismert, már kb 6 éve legjobb barátnőm se keres. Egymással elbeszélgetnek, de nekem nem nagyon írnak vissza. Ha beirok a csoportba sutty mindenki eltűnik órákra. Ha más ír, mindenki ott terem. Rohadt szar érzés, viszont elvárják hogy a nyakukba boruljak 11-e után, na meg a nagy lofazt.. Úgy vagyok vele, hogy megszakitom velük a kapcsolatot és élőben is hagyjanak majd békén. Ha online így leszartak nem kell nekem itt nyalizni majd élőben.. Sok sikert neked remélem megismersz új embereket a mostaniak helyett!
2021. jan. 5. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!