Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Nagyon elszúrtam, hogyan...

Nagyon elszúrtam, hogyan tehetném jóvá?

Figyelt kérdés

Volt nagyjából 8 hónapja egy depressziós időszakom, ekkor kiléptem az összes csoportos beszélgetésból amiben a barátaim benne vannak (Messenger).

Azóta nem is beszéltem velük, elballagtunk az iskolánkból és új osztályba kerültem ahol sok jófej ember van de nem tudom lehet e velük tartós barátságot kialakítani.

A "régi" barátaim már nagyon beilleszkedtek az új iskolájukba. Vannak barátaik stb.

Szerintetek ilyen hosszú idő után vissza lehet kerülni egy baráti körbe? Mit kéne tennem? Elismerem, hogy egy szar alak voltam és én léptem ki a Messenger csoportokból de egyszerűen nagyon magányos vagyok azóta.

2020. dec. 25. 23:35
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem próbáld meg, azzal nem vesztesz semmit.

Nem is kerestek, miután kiléptél?

2020. dec. 25. 23:43
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha a régi barátaid nem kerestek azóta, akkor valószínűleg nem is hiányoztál nekik és nem is voltak a barátaid. Ha az én barátaim nem keresnének többet, csak azért mert kiléptem egy messenger beszélgetésből, valószínűleg nem is akarnám őket többet látni. Azonkívül pedig azt gondolom, hogy neked sem ők hiányoznak, hanem egy baráti kör, most, hogy már tùl vagy a depressziós időszakodon. Baráti kört ki lehet alakítani ùjat, többet is. Én nem futnék vissza a régiekhez, de persze te tudod. Bocsánatot kérni meg könyörögni az ùgynevezett barátaidnak, hogy fogadjanak vissza meg szerintem nonszensz. Miért lennél "szar alak" azért, mert kiléptél egy csoportból, mert volt egy nehezebb időszakod, amit nélkülük, egyedül szerettél volna rendezni? Inkább ők azok, ha látták rajtad, hogy baj van és nem kerestek, csak azért mert messengeren nem válaszoltál. Szerintem keress olyan emberi kapcsolatokat és ùj baráti kört, akik jobban értékelnek. És értékeld magadat is annyival jobban, hogy nem futsz vissza egy ilyen társaságba. De a végső döntés a te kezedben van.
2020. dec. 25. 23:49
 3/7 A kérdező kommentje:

#1 Nem kerestek, ezért gondolom azt, hogy én már nem kellek nekik.

De ha adnának egy esélyt akkor megmutatnám, hogy visszatért a "normális" énem.

2020. dec. 25. 23:51
 4/7 anonim ***** válasza:
87%
Azért az róluk egyfajta bizonyítványt kiállít, hogy nem kerestek... én elgondolkodnék az új baràtságok felé nyitáson, nem a nekik történő bizonyításon törpölnék
2020. dec. 25. 23:58
 5/7 anonim ***** válasza:

Ha már akkor sem kerestek, akkor nem hiszem, hogy lehet belőle újra barátság. Főleg, hogy ők már megtalálták az új baráti körüket.

De ez ilyen, iskolaváltáskor sok barátság megy tönkre.

2020. dec. 26. 00:06
 6/7 A kérdező kommentje:

Egyetértenék azzal amit írtál, de főleg most a korona miatt elég korlátozottak a lehetőségeim új baráti kört kialakítani.

Másrészt őket is megtudom érteni, mert én sem futottam volna egy olyan ember után aki folyton lehangolt, és csak rontja a levegőt :)

2020. dec. 26. 00:08
 7/7 anonim ***** válasza:

Nehezebb, de nem lehetetlen új baráti kört kialakítani. Én például simán ráírok bárkire online is, ha egy csoportban vagyunk.

Ne keress kifogásokat, hogy őket egy másodpercig is védhesd. Aki képtelen minimálisan cselekedni, attól semmit se lehet várni. Az ilyen pipogya alakok (legalábbis az én életembe) nem kellenek.

Egy dologban vagy hibás, az pedig az, hogy rossz kategóriába raktad ezeket az embereket. A barát a nehéz napokon is segít, melletted lesz, a haverral meg csak jól érzed magad. Bár haverként is rádírnék időnként, hogy mi a tecs van veled.

A lehetőségek megvannak az új kapcsolatora, csak tenni kell értük.

2020. dec. 28. 01:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!