Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Más is szeret otthon ülni...

Más is szeret otthon ülni ahol nyugodt lehet és senki nem támadja?

Figyelt kérdés
Utálok emberek közé menni mert mind pszichopata. Mindenkit csak a dominancia érdekel, másiknak a fejébe mászás és akarata ráerőltetése. Annyira undorító, hogy hánynom kell az emberektől, a szocializálódástól. Nem tartom magam mentálisan betegnek, otthon teljesen boldog és kiegyensúlyozott vagyok amikor nem látok embert. Amint embereket látok már nem érzem magam nyugodtnak, nem érzem magam biztonságban.
2020. dec. 18. 12:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%

Nem egy nemi erőszakról vagy bedrogozásról van itt szó.

Tehát, csak azt lehet bántani, aki nem áll ki önmagáért és hagyja magát.

2020. dec. 18. 14:58
 12/15 anonim ***** válasza:
48%
#11: Marha sokat érsz egy komplett csoport ellen. Vagy te magad is egy bully f*sz vagy, vagy simán csak nem bántalmaztak még. Az erőszak az erőszak, legyen az nemi, mentális vsgy fizikai.
2020. dec. 18. 15:04
 13/15 A kérdező kommentje:

11

12-es nagyon jól leírja. Ti mindig olyan könnyen beszéltek közben gőzötök nincs semmiről. Azokkal az erőszakokkal van a baj amelyek csoportosak és amelyek 1 személy ellen irányulnak amikoris visszaélnek a hatalmukkal, előnyükkel jó csordszellem szerint. Ezek a legutálatosabb emberi viselkedésmódok. Nem nyerhetsz. Ha nem szólsz akkor folytatják. Ha kiállsz magadért akkor bosszút állnak és igyekeznek eltenni láb alól...törvény tiltja a gyilkosságot ezért kirúgatnak vagy valahogy másképp tesznek keresztbe. Egyetlen mód esetleg, ha beállsz csicskának, beállsz a hierarchiába és megtanulsz nyalni, akkor megtűrnek. Na ez nem megy nekem egyáltalán és sosem fog menni.

2020. dec. 18. 15:48
 14/15 anonim ***** válasza:
Szerintem amúgy mások is ezt gondolják rólad, ez egy alap emberi tulajdonság.
2020. dec. 18. 22:25
 15/15 anonim ***** válasza:
Én is tökéletesen elvagyok egyedül otthon!
2021. jan. 17. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!