Hogy koptassak le egy olyant aki csak azért van velem jóba mert van autóm?
Egymás mellett dolgozunk és ezért nem akarok vele rosszban lenni aztán ha el akar menni vásárolni akkor elmegyek vele- természetesen az én kocsimmal megyünk mert nekem van.
Most is mondta el akar menni vásárolni, én nem is akarok venni semmit se meg a másik az, hogy 1 hete voltunk ugyanott akkor is megvehette volna az ajándékot. Nekem meg benzinben se mindegy az a 140 km.
Megmondod, most nem tudsz menni, mert várnak otthon, vár xy már meg van beszélve, időre vár. ...
Legközelebb is megmondhatod, hogy ne haragudj, de nem tudok most menni.
Ha hosszabb távra viszel valakit akkor még potoljon az üzemanyagba,ez egyértelmű, te is pénzből élsz.
Magadat nézd, ő nem nézi, hogy neked mennyibe kerül az ő furikázása. lehet mondani finoman is a visszautasítás.
Ne legyél szégyenlős mert a fejedre fognak sz@rni.
Használtruhát kaptál? Atyaég...
Oké, hogy egyszer nincs pénze kifizetni, de végtére is melletted dolgozik, szóval többször ne játsza be ugyanezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!