Miért viselkedik így velem a legjobb barátnőm?
Egy ideje folyton megbánt, kiemeli a hibáim, és ha valamit elrontok rögtön gúnyt űz belőle. Szoktuk egymást viccből csesztetni de sokszor túlzásba esik és olyanokat mondd mint pl. Bárcsak szenvedni látna, meg ilyenek. Legszívesebben megszakítanám vele a kapcsolatot, de tudom hogy most nehéz időkön megy át (családi problémák) és szerintem amúgy is valamit titkol. Szerintetek?
Helyesírási hibákért bocsi.
Mindenképp kérdezz rá. Az nem normális, ha ő szívesen látna Téged szenvedni. Szóval kérdezd meg, mi miatt szokott túlzásba esni.
Ha nem válaszol, vagy folytatja ezt a magatartást figyelmeztetés ellenére, akkor szakítsd meg vele a kapcsolatot.
Előbb szépen beszélj vele, biztos vannak fájdalmai legbelül...
Én is mentem már keresztül egy nehéz időszakon (szeretett édesapám halála) attól még nem lettem feljogosítva, hogy így bánjak a barátaimmal.
Én közölném vele, hogy vegye észre magát, vegyen vissza, különben elbúcsúzhat tőled. Oké, rossz neki, de attól még ne hagyd hogy így bánjon veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!