Szerintetek barátnő az ilyen?
Volt egy pasi aki ismerte már régebb óta a barátnőmet de nem volt köztük semmi,mivel haverok voltak.A pasi elkezdett kavarni velem de pár hét után rányomult a barátnőmre aki nem utasította vissza..Csak annyit mondott a barátnőm hogy nagyon sajnálja de hagyjam ezt a pasit mert úgyse akart volna komolyat.Utána persze sírt hogy a pasi miért dobta 1 hét után..
Egy másik sztori hogy megismerkedtem egy pasival akivel csak kavartunk.Utána az volt, hogy egy buliban próbált flörtölni a barátnőmmel aki ezt nem utasította vissza.
Mondtam a barátnőmnek hogy most miért kell ezt csinálnia de erre ő azt mondta hogy nem is jön be neki a csávó és csak azért flörtölt vele meg ilyenek hogy jóba legyenek...meg esetleg általa megismer más pasikat.
Szerintetek rendes barátnő az ilyen?
Nem, nem barátnő az ilyen! Ez egy irigy pi**a.
Messziről kerüld!
2.vagyok
Amúgy, az ilyen pasik is hibásak.
Ha veled flörtöl, ismerkedik, miért ad esélyt más lánynak?
Tehát van két ribi, akik egymás elől szipkázzák el a falu hímjeit.
És persze, -itt a gyíkon- a pasik lesznek a hibásak.
"miért ad esélyt más lánynak?"
Nem hallottad még azt a mondást, hogy "mindig a nő választ"?!
De miért is vakarná le az újabb jelentkezőket??
Egy kakas mellett sok baromfi elfér az udvarban...
Szerinted normális dolog, hogy meg ismerkedett egy fiúval,kavarnak és az a pasi a buliban rá megy a kérdező baratnojere majd a barátnő nem hibás áá nem,no de a pasi sem az, nyomulhat itt mindenki már mindenkire, aki jön, jöjjön elven.
Ez a normális manapság, igaz...
Kedves kérdező, mindenki másképp látja a világot és ez így van jól, de akkor is kitartó amellett, hogy a válaszom: ez nem barátnő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!