Mit gondolnak , önök szerint ezt a levelet oda lehet adni egy barátnak ?
Kedves ....,
Nem is tudom igazán , hogy valaha is fogod -e egyáltalán olvasni ezt a levelet, amelyet most neked írok . Nem tudom , hogy emlékszel -e arra , hogy meg ígértem neked azt , hogy egy év múlva le fogom neked írni , milyen ember is vagy , hogy milyen a kapcsolatunk , barátságunk , a szerzett tapasztalatokat, boldog emlékeket , pillanatokat.
Sokat gondolkodtam a történteken és rajtunk . Valójában nagyon örülök neki , hogy megismerhettelek . Jó ember vagy , talán néha túlságosan akaratos is , de ezt leszámítva jó ember rejtőzik a szívedben . Én egy szorgos lányt ismertem meg benned aki, ha szerelmes akkor mutassa meg a valódi gyönyörét . Eszembe jutnak azok az emlékek amikor láttam az arcodon a mosolyt , azt a mosolyt amelyet nem lehet le írni szavakkal. Sosem feledem el ezeket a pillanatokat.
Talán lehet , hogy egyikünk sem gondolta volna , hogy mink egyszer is meg fogunk ismerkedni, vagy talán kapcsolatba lépni . Én úgy gondolom , hogy talán így hozta a sors , hogy kell kettőnknek egy közös út amelyet egymás segítségével ki tudunk taposni . Sajnos akkor még nem tudtuk, hogy mik is fognak ránk várni . A néhány hiba mellett amelyek bekövetkeztek voltak jó pillanatok is . Mint például amikor megnéztünk egy egész sorozatot , vagy amikor az asztalon el aludtunk, de amikor rám mosolyogtál és átöleltél , akkor éreztem a leginkább , hogy boldog vagy .
Köszönöm szépen ..., hogy megismerhettelek . Nem bántam meg !
Nem vagyok benne biztos , hogy hallottad , de sajnos szentesen kell tovább folytatnom . Jelenleg egy kisebb gödörben vagyok , de küzdök és harcolok tovább , mert ezen a földön lehet úgy is élni , hogy közben élvezzük az életet . Kérlek végezd el a sulit és mindig légy figyelmes . Nagyon sajnálom a történteket . Büszke vagyok arra amit eddig elértél . Küzdj a céljaid érdekében . Olyan emberekkel vedd magad körbe , akik megbecsülnek és boldogok, hogy mellettük vagy .
Bizakodom benne ,hogy én tudom majd a kezedbe adni ezt a levelet. Nagyon szépen köszönöm ,hogy elolvastad ezt a levelet . Kívánok neked sok sikert a következő évekre .
Nagyon sajnálom, hogy így alakult a kapcsolatunk !
Két észrevétel... na jó, három.
1. pontok, vesszők stb. elé ne tegyél szóközt.
2. elképesztően dagályos az expozíció, már-már ijesztően túl érzelmes, én tuti megijednék. Bár csak minden 2. sort olvastam el, szerintem ugyanezt meg lehetne fogalmazni 5-6 mondatban is. Nagyon fatális az egész stílus, mintha egy koncentrációs táborban fogalmazta volna meg valaki, aki nem biztos abban, hogy megéli a másnapot. Hidd el, akinek fontos vagy, az kevesebből is venni fogja a lapot.
+1: nyugodtan tegezz, interneten vagyunk.
Mint aki ausviccben nyaralt:) Ezt tanultam mrs hercegnőtől:)
Nem annyira dagályos ez a stílus, de egy helyesírás ellenőrzőn ereszd át a szöveget.
Jó a gondolatmenet és elég intim a szöveg. Szerintem el lehet a javítások után küldeni.
Jaigen, a felszólító mondatokat a végén hagyd ki, mert ez kb a legyen szép napod ostobaságának szintjén van. Senkit nem érdekel, hogy te mit szeretnél csinálni, pláne az nem, hogy mit szeretnél, hogy más csináljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!