Jogos, hogy a barátom bulizni hívott, hogy másnap reggel órám van, mondván, nem vagyok mar csecsemõ?
13: jaj, hagyjuk már ezt a mindenki hülye, aki el mer menni szórakozni.
Attól, hogy valaki időnként szórakozik, még lehet felelősségteljes. Mint aki mindig ott ül, az sem lesz attól automatikusan felelősségteljes.
@12:15
Szerintem teljesen félre értették sokan, ahogy te is, amit mondani akartam. Nekem is voltak ilyen epizódok az életemben míg tanultam hogy május elsején nagyon buliztunk aztán másnap reggel a rendőrségről mentem egyenesen az iskolába...
De manapság már fel sem merül bennem hogy én ha másnak reggel dolgozni megyek, akkor előző este a nyakamba vegyem az éjszakát, annak ellenére hogy nyilván hétvégén azért eljárogattam szórakozni még nem volt ez a vírus helyzet.
16: És? Én is jártam régen bulizni hétköznap is. De akkor sem volt kötelező. Ha nem akartam, nem mentem. Most már én se járok. Ettől függetlenül nem zavar, ha más igen.
A kérdezőnek sem kötelező, ő úgy döntött, hogy nem megy. De nehogy már kikérje magának, hogy meghívták a barátai. Gondolom, ha nem hívták volna, akkor az lenne a baja :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!