Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » A gazdagok, ez elit elvárja,...

A gazdagok, ez elit elvárja, hogy mi nyomorult szegények imádjuk őket és tisztelettel beszéljünk hozzájuk?

Figyelt kérdés
Ha igen, mindezt csak azért mert gazdagok?
2020. nov. 14. 22:13
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

9

Olvass a legtehetősebb famíliákról. Már több generáció óta ott vannak a topon.

2020. nov. 15. 11:16
 12/13 anonim ***** válasza:
Gondolom pl. Rotschildekre gondolsz. Igen, mert ott az eredeti Rothschild papa mert valamit elindítani. Amúgy nem várják el, nem tudom, hogy ezt honnan szeded. Max van valamire nagyképűnek lenni. De most pl. egy Bill Gates, Mark Zuckerberg nem éppen az a nagyképűek, pedig minden bizonnyal a társadalom neghatározó emberei
2020. nov. 15. 11:29
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem vagyok sem elit,sem gazdag,de a tiszteletteljes beszédet elvárom mindenkitől. Nem kell ahhoz valakinek lenned,hogy az emberi méltósághoz jogod lehessen. Szerintem. Természetesen "imádatot" sem várok el,mert ahhoz nem vagyok senki és én se tartok senkit annyira,hogy imádjam. Tehát alap tisztelet,de nem imádat. Ennyit várok el és ennyit is tudok nyújtani.
2020. nov. 15. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!