Akik olyan könnyen feldühödnek, agresszívvé válnak azok inkább pszichopaták vagy szociopaták?
10
De akkor miért van ennyi pszichopata a börtönökben.
Rájuk is biztosan jellemző az agresszió, másként nem gyilkolnának.
Nem kell agresszió a gyilkossághoz, elég az érdektelenség. Hogy nem fogod fel, hogy az egy emberi élet, amit elveszel, mert neked nem számít.
Szerintem a legtöbb ember képes lenne ölni, ha pl. megtámadnák a családját, mégsem pszichopata a legtöbb ember.
Nem hiába a mondás hogy hidegvárű gyilkos.
A pszichopaták azok akik hidegvérrel előrre megfontolt szándékkal ölnek.
Akikkel tele van a börtön, azok a hirtelen felindulásból elkövetett emberölők.
Ők nem pszichopaták, csak túlérzékeny aggresszív állatok.
Érzelemből felindultságból sértetségből ölnek, de nagyon nem pszichopaták.
Jellemzően a tanulatlanabb/unintelligensebb pszichopaták kerülnek börtönbe, pont amiatt, hogy nem tanulnak semmiből és ésszel fel sem fogják, hogy ha semmi másért nem, legalább saját maguk miatt be kellene illeszkedniük.
A műveltebbek/intelligensebbek pedig a hierarchia csúcsán vannak.
Én ismerek egy pszihopata csajt, Őt mindenki aranyosnak, cukinak tartja, de rendszeresen történnek vele rossz dolgok, pl. verte a Bátyja, fenyegették, stb.
Én pár éve egy tévesen választott esti suliban ismertem meg, ott is minden osztálytárs aranyosnak tartotta, kezdetben én is, elmesélte mik történtek Vele és sajnáltam is...
Közben össze jött egy agresszív 30 év körüli hapival, a hapit az összes közös ismerősünk vágja, a nők nem értik mit eszik a csaj rajta... közben valószínű azt, hogy a hapi szülei gazdagok, Anyja kint él Amerikában. Mellé a csávó sík hülye...
Én barátságban voltam ezzel a csajjal, én szociopata vagyok, azaz régebben nagyon könnyen kötődtem bárkihez, az indulataim nehezen fékezem.
Sokat lógtam a csajjal együtt, majd kiment külföldre a kandúrjával, akkor életveszélyesen megfenyegettek, amire én elvesztettem a fejem és sokkal durvábban megfenyegettem Őket...
Ezután jött az egésznek a lényege, rendőrségi ügyek lettek belőle, van mikor én jelentettem fel Őket volt mikor Ők engem, a bírók, rendőrök nem nagyon tudták követni a történéseket... egyszer a Bátyjával még a szegedi Bíróságon is össze verekedtünk, volt mikor a Bátyját kiküldte a semmi közepén lévő tanyámra, ha nem lett voléna akkor eszem és elvesztem a fejem, vszínű eltette vna vmelyikünk láb alól a másikat...
A bírósági verekedésből lett egy 100 ezres pénzbírságom ami annyira nem tetszett a csajnak, hogy a hitvesét, akit állítólag annyira szeret fényes nappal rám küldte Szeged Belvárosában, az Árkádnál rám akart támadni, azonnal rendőrt hívtam és elbújtam egy közeli kávézóban a rendőrök kiérkezéséig... ha ott akkor a csávó nekem ugrik akkor hiába minden pénz meg bármi, börtönt kapott volna, lettek vna kamera felvételek, tanúk és ezt a csaj jól tudta... mindezek fényében simán kijelentheő, hogy pszihopata, hisz bárkit beáldoz mikor az érdeke úgy kívánja.
De mikor nem velem volt épp konfliktusa akkor meg lelövette a Bátyjával a szerelmét, ebből országos hír is lett:
Most ott tart a dolog, hogy az összes bírósági ügyét ellenem elbukta, ezért mikor össze vesztem a volt kolegáimmal, kreaált egy hamis bizonyítékot és össze ugrasztott velük... de ez is semmi, a rendőrség felajánlotta a kolegáknak a közvetítői eljárást, Ők már belementek, mert lerendeztük menet közben ezt a vitát, akkor a lány saját maga ment be a rendőrségre, szépen bemanipulálta azzal a nyomozót, hogy Ő veszélyben van miattam és feljelentett, de a bizonyíték amit beadott nem állja meg a helyét több okból és most dekkol az ügy valahol, mert ugye itt ez a fránya vírus...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!