Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hol ismerhetnék meg Szociális...

Hol ismerhetnék meg Szociális fóbiás embereket?

Figyelt kérdés
Én is az vagyok.

2020. nov. 1. 18:57
 1/5 anonim ***** válasza:
76%
Jelen :D Mit szeretnél?
2020. nov. 1. 19:00
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Itt biztosan, vagyunk egy paran, en is az vagyok :D
2020. nov. 1. 20:04
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én szintén az vagyok.
2020. nov. 1. 20:12
 4/5 anonim válasza:

Dettó. Eléggé gáz helyzet.

Gyógyszer hatására megjelent nekem a barátság vágya, dehát eddig sajna nem sok tapasztalatom van, amolyan szociális analfabéta vagyok.

27/F/Borsod megye

2020. nov. 3. 15:42
 5/5 anonim válasza:

Sziasztok!

Nemtudom hogy mennyire aktuális a dolog még de én csináltam a facebookon egy oldalt annak reményében hogy a szociális fóbiás embereket "összehozzam" nyilván tudom hogy pont az a gond hogy nem szeretik a társas helyzetet de ha tudja hogy hasonló állapotban van az illető jobban fel tudna oldódni.. Ma készült az oldal jelenleg nincsenek még jelentkezők de én bízom benne hogy akadnak majd. Ha esetleg valakit érdekelne az jelentkezzen nálam itt üziben :) a facebookomra utánna felveszem

2020. nov. 5. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!