Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogy mondjam meg neki, hogy...

Hogy mondjam meg neki, hogy rájöttem a hazugságára?

Figyelt kérdés
Pár hónapja rám írt egy kamu profil instán ami még akkor igazinak tűnt és elkezdtem vele beszélgetni nagyon sokat beszélgettünk és egész jóba lettem vele. mint később kiderült az egyik legjobb barátnőm is beszélt vele ugyanugy, mint én . aztán multkor átjött hozzám és akkoris beszéltem ezzel a "sráccal" és mikor kiment mosdóba akkoris írtam neki a barátnőm a telefonját lerakta konrkét majdnem mellém és amikor írtam annak a profilnak akkor láttam hogy a barátnőm telefonja búgott...igen, ő volt ez a profil..nemtudom miért tette..mi erről a véleményetek? mondjam el neki hogy tudom vagy ne? mit tegyek?
2020. okt. 26. 18:41
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Velem is csináltak hasonlót a suliban, én visszatrollkodtam :D
2020. okt. 26. 18:43
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Menj bele a játékba. Te tudod, ő nem tudja hogy tudod.
2020. okt. 26. 18:47
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Innentől hogy tudod, az előny nálad van:)
2020. okt. 26. 19:06
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy igen lehet azt is csinálni, hogy bele mész a játékba. De ez egyén függő. Én például annyira nem szeretem a kamuzást, hogy nem érdekelne mit mond úgy elküldeném, hogy lehet máskor kétszer meggondolja kivel játszik ilyet. Na meg egyértelműen a barát az már többet nem az.
2020. okt. 26. 19:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!