Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Kivel töltsem a szilvesztert?

Kivel töltsem a szilvesztert?

Figyelt kérdés
Párommal soha nem szilvesztereztünk együtt. A baráti társaságom nem szereti, szóval arra gondoltam hogy barátommal kettesben szilveszterezek, de ezen a legjobb barátnőm megsértődne. Mit tegyek?
2020. okt. 19. 12:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
88%
Mi bajuk van a barátaidnak a barátoddal?
2020. okt. 19. 12:46
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
A legjobb barinőd is szilveszterezzen a pasijával. Amúgy is ha a legjobb barátnőd, akkor ezt felfogja, megérti és nem problémázik rajta. Ha meg nem, akkor elgondolkodnék ezen a barátságon.
2020. okt. 19. 12:46
 3/12 anonim ***** válasza:
6%
én a legjobb barátnőt választanám. Fiuk jonnek mennek de egy igazi barat felbecsulhetetlen
2020. okt. 19. 12:49
 4/12 anonim ***** válasza:
91%

A legjobb barátnőd megsértődik, ha a pasiddal szilveszterezel?

Rúgnám ki a francba a barátnőt azonnal!

És elsősorban nem a pasim miatt, hanem mert megpróbál lelki terrorban tartani.

Mondjuk nekem alapban felfoghatatlan, hogy csóri barátod évek óta hátrébb van mint a barátaid és ő ezt tűri.

2020. okt. 19. 13:24
 5/12 anonim ***** válasza:
62%
Én a helyedben elgondolkodnék, hogy megéri-e egy olyasvalakivel együtt lennem, aki ekkora közutálatnak örvend.
2020. okt. 19. 14:09
 6/12 anonim ***** válasza:
83%
Én a kutyáimmal fogok. Neked is ajánlom egyszer, hogy próbáld ki a csilli villi piálás mentes újévi bulizgatást. Régebben minden évben mentem valahova és mindig nagyon rossz volt, helyette minden alkalommal azt kívántam bárcsak otthon maradtam volna pihenni. Persze ha nincs kutyusod, akkor az esetedben nem él ez a terv. Mindenesetre mindenképp ajánlok egy nyugis közeget, akàr a szüleiddel otthon. Koccintás és pihi.
2020. okt. 19. 14:32
 7/12 anonim ***** válasza:
79%
Én senkivel nem tölteném, elmennék egy szobába aztán kibírnám azt az 1 napot.
2020. okt. 19. 14:58
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Micsoda dráma! Sértődés, belső viszályok és lelki problémák.

Vagy a pasidat cseréld le vagy a baráti társaságod!

2020. okt. 19. 15:00
 9/12 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem elore ha megbeszeled h a padiddal leszel,akkor nem sertodhetnek meg
2020. okt. 19. 15:19
 10/12 anonim ***** válasza:
Ha a barátnődnek is van párja, legyetek együtt 4-en. Ha nincs neki és a párodnak is megfelel - legyetek 3-an. Ezen kívül fentebb is adtak tippeket.
2020. okt. 19. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!