Hogy értessem meg vele hogy ezzel csak lejáratja magát sértődés nélkül?
Az egyik legjobb lány barátnőm a fejébe vette hogy ő most írni kezd! Le is írt nekem egy ilyen kis ismertetőt vagy mit meg letöltötte a wattpadot de az ötlete nagyon rossz! A sztori valami nyomozó nőről szól aki megkap valami sorozatgyilkosos ügyet aztán kiderül hogy igazából két személyisége van és a másik énje a gyilkos aki a nyomozótól megakar szabadulni hogy ő uralja egyedül a testet vagy mi az isten.
Nagyon fel van dobva mert úgy érzi valami jót talált ki miközben nem! Meg amúgy is valahonnan nekem ismerős a sztori szóval tuti van már ilyen film! Szeretném finoman lebeszélni az álmairól mielőtt még túl nagy csalódás éri! Hogy tegyem?
Szerintem erről nem kell lebeszélni. Írja meg, fölrakja a netre, aztán kiderül, hogy van-e akit érdekel. Inkább azt mondd neki, hogy ne élje bele magát, hogy rögtön az első írása "kasszasiker" lesz. Mert ebbe is bele kell jönni, bele kell tanulni. Lehet, hogy ez egy rövid kis fellángolás, de az is lehet, hogy tényleg odateszi magát, nem riad vissza az első sikertelenségen, és a végén tényleg valami klassz fog kijönni belőle.
Szóval az nem baj, ha az első ötlete béna. Csak ne gondolja azt, hogy az írás olyan, hogy nulla erőfeszítéssel hatalmas sikere lesz.
Minek lebeszélni, ha ő szívesen csinálja? Miért ciki? Olvass wattpadon. Nem Dosztojevszkij művek születnek ott 😁 az övé is elfér ott.
Biztos ő is tudja, hogy nem lesz híres író. De ettől még lehet ez jó hobbi, időtöltés.
Minek kéne erről lebeszélni? Ha csalódik, akkor csalódik. Hagyhatnád élni szerintem.
Ebben nincs semmi olyan, amivel lejáratná magát. Te tűnsz nekem nagyon parázósnak.
Miért akarod lebeszélni?
Gondolom, tinik vagytok, és mindenki kezdi valahol. A neves írók is. Hagy írjon, élvezze. Aztán ha van benne tehetség és kitartás, idővel úgyis fejlődni fog, és lehet, hogy pár év múlva már olyat is kiad a kezei közül, ami kasszasiker lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!