Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Tényleg nem jár ezért egy...

Tényleg nem jár ezért egy bocsi, vagy valami?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ma beugrottam egy osztálytársammal a legjobb barátnőmhöz. Tudni kell, hogy van egy macskája és nekem is van több, imádom őket, soha nem bántanám őket, ezt a barátnőm is tudja. Erre felveszem a macskáját, de rosszul fogtam meg, megkarmolt és ijedtemben véletlenül elejtettem a cicát. Rögtön mondtam is a barátnőmnek, hogy ne haragudjon és a macskát is megakartam simogatni és ahogy hajoltam lefelé, telibe fejen vágott a barátnőm. (A kezével.) Megkérdeztem, hogy ezt miért csinálta, hiszen véletlen volt és még bocsánatot is kértem. Erre csak annyit felelt: "Nekem ez reflex.". Semmi bocsi, vagy valami.

Komolyan én vagyok a hülye, amiért azt gondolom, hogy egy bocsánat járt volna?

17/l

2020. okt. 7. 14:58
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

Hát akkor mostantól vége a barátságnak.

Azért máskor óvatosabban nyúlj a macskákhoz.

2020. okt. 7. 15:27
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Ezek után remélem már nem a barátnőd.
2020. okt. 7. 15:35
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

Aki egyszer megteszi, az többször is megfogja.

Mától szerintem hozzá se szólj.

2020. okt. 7. 15:42
 14/25 anonim ***** válasza:
7%

Bocs, de én is adtam volna neked egy sallert, ha hozzá nyúltál volna a háziállatomhoz és még el is ejtetted. Tudod mi gazdik nem igazán szeretjük, ha az állatainkat fogdossák. Mondd, hogy jaj de cuki, ha esetleg oda megy simizd meg a fejét, de ne baszkuráld.

Most gondolj bele, 10 év múlva mondjuk már gyerekeitek vannak, te meg elejted a barátnőd gyerekét -.-‘

Azért na.

Lehet nyugodtan lepontozni! ;)

2020. okt. 7. 15:46
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Hát jobb lenne ha nem vele baratkoznal, fura csaj lehet nagyon, finoman szólva. A macskával meg vigyázni kell, nem ismer téged. A miénk is megkarmolja az idegeneket. Súlyos sérülést is tud okozni. De általában csak figyelmeztet. Szóval a macska veszélyes tud lenni. Én annyira nem vagyok oda értük. A húgomnak van itt macskája, jó ha kér enni tőlem adok, de én nem rajongok az állatokért pont ezért.
2020. okt. 7. 15:57
 16/25 anonim ***** válasza:
83%

Nem értem a barátnődet, te nem tehetsz arról, hogy elejtetted. A macskákat alapból nehezebb is megfogni mert nyúlnak, tekerednek, ugrálnak, ráadásul karmolnak is, én is ejtettem már el macsekot nem egyszer barátaimnál. Nekem nincsen macskám, de eszem ágában nem lenne bántani a barátomat csak azért mert elejt valamit. Emberek vagyunk, hibázunk, ez előfordul. Nem egy 2-3 hetes csecsemőt ejtettél el. De akkor se ütöttelek volna meg, maximum legközelebb elővigyázatosabb lettem volna, hogy hogyan fogd meg.

Egy macska miatt meg így kiakadni... Átgondolnám a barátnőddel a kapcsolatot.

2020. okt. 7. 16:05
 17/25 anonim ***** válasza:
86%

14-es

Egy gyerek meg egy macska között hatalmas különbség van... :D A gyerek is talpra esik? Az ilyen beteges macskásoktól kiráz a hideg, pedig imádom a macskákat, de van egy határ.

2020. okt. 7. 16:09
 18/25 anonim ***** válasza:
86%
Ha rád kiabált volna, hogy "miért csináltad", meg "többet nem nyúlhatsz a macskámhoz" azt még csak-csak megérteném. De szó nélkül fejbevágni? Pszichopata az a lány.
2020. okt. 7. 16:09
 19/25 A kérdező kommentje:

Már milliószor voltam náluk, csomószor emeltem fel, simogatta meg, játszottam a macskával. Ez volt az első alkalom. Szóval 14-es, mint írtam nekem is van egy csomó macskám és simán simogatják a barátaim és fel is emelhetik. Ejtették már el, na és?

A kérdést csak ezért tettem fel, hogy jogos volt-e az ütés (volt) barátnőm részéről.

Köszönöm a válaszokat!

2020. okt. 7. 16:38
 20/25 anonim ***** válasza:
86%
Amúgy az osztálytársad nem mondott erre semmit? Én biztos nem hagytam volna ezt szó nélkül.
2020. okt. 7. 16:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!