Van-e barátod, akire azt tudnád mondani, hogy akár 30 év múlva is azok lesztek, és szinte már családtagként gondolsz rá?
Van e olyan, aki ha felhívna az hajnal kellős közepén, hogy segítség kell neki, akkor kérdés nélkül indulnál, akinek bármit elmondhatsz és nem mondja tovább, ha gondod van meghallgat és támogat, ugyanakkor ha hülyeségre készülsz, akkor felhívja rá a figyelmed. Vagy szerintetek léteznek-e még ilyen barátságok vagy feledésbe merültek az ilyen "mélyebb kapcsolatok"?
(Nem, nem vagyok boomer..fiatal vagyok, csupán érdekelne látva, az idősebb generáció példátlan barátságát)
Ez is erdekkapcsolat igy.
Nekem van ilyen akit bajban hivhatok ö is engem de azert nem hordom a szivemen nem tartom baràtomnak mert szemét is tud lenni ugyanugy, ha a helyzete azt kivanja.
Igen. 1 ilyen embert tudok mondani az életemből akivel gyerekkorunk óta összeköt egy mély barátság testvériség érzés. Jó lenne ha mindenkinek lenne legalább egy ilyen személy az életében, de sajnos nem túl jellemző már az ilyen.
26/l
Van.
Annyira családtagnak tekintem hogy mindig nála van egy bankkártyám ha bármikor pénzre lenne szüksége, van saját kulcsa a lakásomhoz, kérés nélkül elviheti azt az autót a garázsból amit napi szinten nem használok.
Hogy mennyire vagyunk jóban és mennyire bízom benne, gondolom innentől felesleges tovább ecsetelnem.
Kérdező! Ismered? Bor barát van, igaz barát nincsen.
Mivel közel vagyok a 70 évemhez, Én ezt a szlogent tartom. Nekem nincsen!
Pl is tudok: 28 éve nem fogyasztok alkoholt! Nyugdíjas lettem, a '"barátok'" mind elkerültek...
Csak a családomra számíthatok!
Van, már 33 éve tart
(a páromnak 2 ilyen van, mondjuk ott csak majd' 20 éve)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!