Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Van-e barátod, akire azt...

Van-e barátod, akire azt tudnád mondani, hogy akár 30 év múlva is azok lesztek, és szinte már családtagként gondolsz rá?

Figyelt kérdés

Van e olyan, aki ha felhívna az hajnal kellős közepén, hogy segítség kell neki, akkor kérdés nélkül indulnál, akinek bármit elmondhatsz és nem mondja tovább, ha gondod van meghallgat és támogat, ugyanakkor ha hülyeségre készülsz, akkor felhívja rá a figyelmed. Vagy szerintetek léteznek-e még ilyen barátságok vagy feledésbe merültek az ilyen "mélyebb kapcsolatok"?

(Nem, nem vagyok boomer..fiatal vagyok, csupán érdekelne látva, az idősebb generáció példátlan barátságát)

2020. szept. 30. 23:30
 1/10 anonim ***** válasza:
25%

Ez is erdekkapcsolat igy.

Nekem van ilyen akit bajban hivhatok ö is engem de azert nem hordom a szivemen nem tartom baràtomnak mert szemét is tud lenni ugyanugy, ha a helyzete azt kivanja.

2020. szept. 30. 23:35
 2/10 anonim ***** válasza:
75%

Igen. 1 ilyen embert tudok mondani az életemből akivel gyerekkorunk óta összeköt egy mély barátság testvériség érzés. Jó lenne ha mindenkinek lenne legalább egy ilyen személy az életében, de sajnos nem túl jellemző már az ilyen.

26/l

2020. szept. 30. 23:47
 3/10 anonim ***** válasza:
78%

Van.

Annyira családtagnak tekintem hogy mindig nála van egy bankkártyám ha bármikor pénzre lenne szüksége, van saját kulcsa a lakásomhoz, kérés nélkül elviheti azt az autót a garázsból amit napi szinten nem használok.

Hogy mennyire vagyunk jóban és mennyire bízom benne, gondolom innentől felesleges tovább ecsetelnem.

2020. szept. 30. 23:55
 4/10 anonim ***** válasza:
31%

Kérdező! Ismered? Bor barát van, igaz barát nincsen.

Mivel közel vagyok a 70 évemhez, Én ezt a szlogent tartom. Nekem nincsen!

Pl is tudok: 28 éve nem fogyasztok alkoholt! Nyugdíjas lettem, a '"barátok'" mind elkerültek...

Csak a családomra számíthatok!

2020. okt. 1. 00:26
 5/10 A kérdező kommentje:
Azt gondolom, hogy sajnos nem mindenkinek jöhet össze, de a "létezését" nem tagadnám mivel például édesapámnak van olyan barátja, akivelll általános óta barátságban vannak és nagyjából olyan a kapcsolatuk, mint haogy azt fentebb is elírtam, és már a 30 éven is túlhaladt az ismerettségük. De amiérrt kár, hogy tényleg nem mindenki talál ilyet pl sztem nekem se lesz ilyenem.
2020. okt. 1. 07:19
 6/10 anonim ***** válasza:
83%

Van, már 33 éve tart

(a páromnak 2 ilyen van, mondjuk ott csak majd' 20 éve)

2020. okt. 1. 08:19
 7/10 anonim ***** válasza:
85%
Kettő is van, jóban rosszban együtt :) Nekem ők a családom, sokkal fontosabbak, mind bármenyik vérrokonom.
2020. okt. 1. 10:15
 8/10 anonim ***** válasza:
80%
Nincs, de szinte mindennél jobban vágyom rá. Úgy érzem, rossz korba születtem. 28f
2020. okt. 1. 13:28
 9/10 anonim ***** válasza:
16%
Belőlem is kitört a lepontozási ösztön...
2020. okt. 1. 16:40
 10/10 anonim ***** válasza:
59%
9 Jó fej vagy, vajon miért nincsenek barátaid :D
2020. okt. 1. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!