Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit reagálnátok ha egy barátot...

Mit reagálnátok ha egy barátotok így térne vissza?

Figyelt kérdés

Netes barátság, kicsit volt se vele se nélküle része is de azt hiszem már mindketten beláttuk, hogy ez csak barátság. (Ő harmincas én húszas.)

Kb. egy hétre eltűnt, előtte szólt hogy nem lesz de nagyon nem magyarázkodott.

Majd most írt, hogy orvosi gondjai vannak. Rákérdeztem, hogy mi a baja vagy hogy tudok-e segíteni mire írta, hogy összement a gyíkja. Én értetlenkedtem majd ő küldött egy képet egy apró gyíkról. (ez egy visszatérő poénja volt, mert még régebben kb. hasonló felvezetés mellett küldött egy képet egy zöld gyíkról amit ő fényképezett)

Erre én reagáltam valahogy, amit elmeséltem egy barátnőmnek aki teljesen hülyének nézett. Szóval most érdekelne, hogy ti mit gondolnátok, mondanátok egy ilyen visszatérés után.

2020. szept. 25. 19:18
 1/1 anonim ***** válasza:
30%

Azt irnam, hogy ha ugy gondolod, majd irjal magyarul.

De az valoban igaz, mikor rakerdeztel, az eppen tapintatlansag is lehet. A gyenge poen pedig valami komolyabb dolog elviccelese.

2020. szept. 25. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!