Szerintetek tényleg bunkó voltam a barátommal?
Beszéltünk viberen, hogy várom őket sok szeretettel. Üzent vissza, hogy meg kell beszélnie a feleségével, de szólni fog vissza nekem.
Én készültem, sütöttem főztem. Vártam a megbeszélt időpontot, se kép se hang. Gondoltam késnek, nem így történt. Úgy gondoltam, nem telefonálok, mert nem az én kötelességem kérdezősködni, hogy jönnek-e vagy sem.
Eltelt pár nap, más okból kifolyólag írt. Természetesen az akkori kérdésekre válaszoltam, azonban két szófordulat közt a szünetben visszaírtam, hogy szólhatott volna, hogy nem tudnak jönni, mert akkor nem álltam volna készenlétben.
Válasz: Gondolhattam volna, hogy dolgozik és azt is, hogy a feleségének egészségügyi problémái vannak; és nagyon nem szereti ezt a viselkedési stlíust amit leprodukálok és azt sem, hogy utólag piszkálódok. És miért nem telefonáltam, hogy jönnek-e? És a korábbiakban mindenért szólok, ezért miért nem jeleztem akkor?
Én visszaírtam neki, hogy két percben sem telt volna egy sms, hogy bocsi de nem tudunk menni, ne várjatok. És a vita részemről lezárva.
Bánt a dolog, mert lehet durván fogalmaztam, ugyanakkor nem érzem magam hibásnak.
11-es. Ez volt az első eset. Eddig is előfordult, hogy volt, amikor nem tudtak jönni, akkor viszont kaptam sms-t, hogy bocsi de nem alkalmas.
Én nem vagyok haragtartó ember, most sem haragszom. Arról volt szó, hogy értesít, nem így történt, részemről hallgatás beleegyezés.
Ha írt és jelzett volna, nincs ezzel gond. Azzal sincs gond, hogy nem jöttek. A kommunikáció hiányzott a részéről.
Igen sütöttem, készültem. A kaja megmaradt. Másnap utaztam az egyik barátomhoz aki 250 km-re lakik tőlem, így nem veszett kárba az ennivaló, mert elvittem.
Nem igerte meg hogy 5 re nalad kedden szoval nem ertem mieet keszulodtel
Olyan vagy mint anyam
Kommunikáció. Ez mindennek az alapja. Nekik illett volna szólni, de lazán rákérdezhettél volna.
Teljen mindegy mi volt akkor. Próbálj többet beszélni velük, és mondani, hogy nem baj, megtörtént, legközelebb értesítsenek róla.
Amúgy legjobb védekezés a támadás, és mindig nézd a körülményeket is.
Ha nem szol vissza, akkor nem szamitok ra. Vagy sertodotten lapozok, vagy racsorgok ujra.
Mondjuk teljesen elfelejtette, hogy a vilagon van. Ha nem fullentett, akkor mondjuk a felesege rosszul volt, vagy Covid-gyanus, vagy eppen csomot talaltak a melleben.
Te martirkodsz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!