Mi lenne egy korrekt, elfogadható ajándék egy régi barát számára?
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__baratok-baratsagok__..
Szerintem ezt már tegnap kitárgyaltátok csak most kicsit átfogalmaztad a lényeg az maradt.
Ja, szerintem is ő az i-phone-os csávó.
Hát figyelj, ez a nyaklánc egy hangyaf@sznyival jobb ötlet mint az i-phone, de ne legyen ez is 300 ezer körüli, hanem csak max. néhány tízezres. Így is azt mondom nőként hogy én nem fogadnám el jó érzéssel, nem akarnám azt érezni hogy a lekötelezetted vagyok, márpedig ezt érezném, nem tudnék máshogy érezni.
Kizárólag a pasimtól fogadok el nagyobb értékű ajándékot, fiú baráttól nem. (Igaz, nem is kaptam még soha, de nem örülnék neki, kellemetlennek érezném).
2-es újra
Lemaradt, hogy az előzmények ismeretében teljesen kizárt hogy tőled egy csokor virágnál többet elfogadjak. Nem akarlak megbántani, csak tényleg, ha már volt olyan hogy bevallottad neki hogy többet érzel és többet szeretnél, akkor biztos hogy csak borzasztó kellemetlen pillanatokat szereznél neki egy nagy értékű ajándékkal.
Persze lehet hogy ő egy olyan mai kiscsaj akinek nincsenek ilyen aggályai és elfogad bármit amit a hódolóitól kap, de én a vén fejemmel úgy gondolom hogy nem hagynám hogy "megvásároljanak".
Még egyszer, nem megbántani akartalak, kedves fiúnak tűnsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!