A barátnőm csak kihasznál?
Nincs sok közös bennetek.
Nekem volt olyan padtársam akivel dogáknál összedolgoztunk de amúgy nagyon nem voltunk országos cimborák.
Szóval ha ő nem teszi meg érted azt, hogy segítsen tesiből akkor neked sincs miért segítened neki. Ha meg így majd nem fog keresni, hogy nem tud belőled profitálni akkor választ kapsz a kérdésedre.
Nem kell olyan után pedálozni aki semmit se akar tőled. Ha ilyen lelkizős típus vagy akár ezt el is mondhatod neki, hogy nem tesz semmit a barátságotokért és neked ez így nem pálya. (én csak simán lelépnék, aztán ha nem keres akkor tudom, hogy mi a helyzet.)
Lehet hogy neki ez nem is olyan barátság mint neked. Volt hogy én is szembesültem vele hogy a barátság amit én annak éreztem a másiknak már nem azt jelenti.
Ha nem kölcsönös a segítség se hanem egyoldalú akkor igen, nevezhetjük kihasználásnak.
Jószívű vagy, és ő bármikor mehet hozzád...
Ne segitsd aztán nézd meg, hogyan reagál.
Szerintem egyáltalán nem fog megbántódni ha te is mással beszélgetsz a szünetben. Ne teperj a szeretetéért. Te is látod hogy őt nem érdekled. Legyen ennyi büszkeséged. A leírták alapján ez a barátság csak a te fejedben létezik.
Nem kell megbántani, teljesen felesleges, egyszerűen viselkedj vele te is úgy ahogy ő veled, hagyd figyelmen kívül. Keress más embereket akiket valóban élvezik a társaságod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!