Hülye kérdés lehet, de úgy érzem mintha valami rossz kisugárzásom lenne és elkerülnek az emberek, túlzok?
nekem sincsenek barátaim, akik voltak azok leráztak, már nem érdeklem őket. én is próbálkoztam egy ideig elhívni bárkit bárhová,de eddig csak elutasításban volt részem így már inkább nem is próbálkozom, maradok egyedül.. eddig is egyedül voltam, mostmár úgy néz ki így is marad
másokat nem kényszeríthetsz, hogy szeressenek, inkább szeresd önmagad és foglald el magad valamivel ami boldoggá tesz
Kedves Kérdező!
Nem bántásból írom, amit írok!!!
Így az olvasottakból kicsit rám jött a cringe... Nem lehet, hogy más is ezt érzi? Nem csinálsz bolhából elefántot? Lehet túlreagálod a dolgokat és nagyon rá vagy fixálva egy problémára, mindig ezen jár az eszed. Haverjaidnak ezt említetted, mondjuk mindegyiknek?
Nem kéne olyan gyakran találkozgatni emberekkel, főleg ha egy társasági körből való mind, akkor lehet mondják egymásnak, hogy "jajj megint talizni akart velem" "velem is" "ennek nincs jobb dolga? miért nem érti meg az enyhe célzásokat?".
Sokan nem mondják, de nem szeretnek más kényelmére kimozdulni, közös lelkesedés kell, hogy megszülethessen egy terv egy talihoz. Nem lehet csak úgy ráírni az emberekre semmi mély beszélgetés nélkül, hogy "hali, rég nem taliztunk van kedved kiruccani?" Ez nem nagyon válik be. Az emberekkel (ha érdekel a sorsuk) először írásba kell fenntartani a beszélgetést, ott látod meg hogy mennyire vevő rád. Akivel nincs téma, azt meg se érdemes hívni talira, de ez sok próbálkozás utánra vonatkozik, amikor már tudod milyen a másik.
Én pl. ha akarok valakivel talizni, akkor megkérdezem, hogy van-e kedve, mit csinál mostanság? Ha az írásából rájövök, hogy elég elfoglalt, nem nyomulok, hogy tényleg talizzunk, hanem akkor folytatom a beszélgetést, érdeklődök a dolgai felől.
Illetve ennyi idősen már tényleg csak ismerősök azok az úgynevezett haverok. Gimiből kilépve lemorzsolódnak az emberek, az embernek igazán legjobb barátja csak 1 van. A többi csak ismerős, azok nem fognak úgy segíteni, mint egy legjobb barát. Fogadd el, hogy ez már nem a tini kor, amikor az egész osztály kb. a legjobb barátod. Mindenki éli a maga életét. Próbáld kiszúrni ki neked ez a legjobb barát és neki szenteld azt az energiát, amit egyenként elpocsékolsz minden 'jött-mentre'. Hosszútávon jobban megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!