Aludnátok az osztálytársatokkal egy ágyban?
Figyelt kérdés
2020. aug. 23. 02:37
1/12 anonim válasza:
Nagyon nyílt ember vagyok ilyen téren szóval igen, miért ne
2/12 Miss Endzsi válasza:
Aludtunk öten is egy ágyban.
4/12 anonim válasza:
Ha jó csaj akkor mindenképp, sőt, az lenne a cél az osztálykiránduláson.
5/12 anonim válasza:
Ha fiú, akkor azért igen, mert egy neműek vagyunk, ha meg lány, akkor meg azért igen, mert külön neműek vagyunk.
6/12 anonim válasza:
Miért ne? Szerintem ha annyira jó a viszony hogy ottalvás van, akkor ez is beleférhet
7/12 anonim válasza:
Persze, miért ne, ha nem horkol, nem büdös és hetero? Utóbbi nem is muszáj, ha ellenkező nemű.
8/12 anonim válasza:
Igen, sátoroztunk sokat anno, volt, hogy négyen aludtunk télen a két személyes sátorban :D
9/12 anonim válasza:
Szegényebb körülmények közt élő középiskolai osztálytársamat hívtam egyszer magammal haza, a szüleim beleegyezésével. Hely hiányában egy ágyban aludtunk. Fiúk voltunk.
Más alkalommal nyári társadalmi munkáról voltunk kénytelenek idő előtt haza menni a fiú kollégiumba, de hely híján (turistaszállónak volt kiadva sok szoba) kénytelenek voltunk párosával aludni.
Haza nem utazhattunk, mert másnap már foglalkoztatva voltunk a suliban.
10/12 anonim válasza:
Igen, szerintem nincs vele gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!