Ennyi idő után próbálkozzak? Nem tiszta a helyzet
Figyelt kérdés
9 éves számomra fontos barátságom lett oda egy vita után, aminek az oka nem teljesen tiszta. Nem hallgattam meg a barátom tettére a magyarázatit (nem tudom lettek-e volna), hanem megszakítottuk a kapcaolatot és kölcsönösen nem kerestük egymást.Eltelt 6 év. Érdemes lenne ez ügyben felkeresnem? Nem nézme hülyének?2020. aug. 22. 22:50
1/5 anonim válasza:
Keresd fel. 6 év igenis sok idő,de már ő is felejtett.
2/5 anonim válasza:
Ha nem hallgattál volna meg úgy, hogy a barátom vagy, és elvileg mindent meg kell tudnunk beszélni, engem nem érdekelnél 6 év után.
3/5 A kérdező kommentje:
Nem hallgattam meg mert a tettérr volt bizonyíték, és szemtanúk
2020. aug. 23. 15:58
4/5 anonim válasza:
Igen, de mindig hallgattassék meg a másik fél is, én ezt próbálom szem előtt tartani. Az éremnek mindig két oldala van, és lehet, hogy ha meghallgatod az ő álláspontját, kevésbé ítéled el, akármennyire is elítélendő dolgot tett. Viszont van egy kérdésem: ha szerinted anno jól cselekedtél, hogy megszakítottad a kapcsolatot, akkor miért foglalkoztat ez ennyi idő után is?
Nyilván így, hogy nem tudom, miről van szó, nehéz látatlanban véleményt mondani, tanácsot adni. Gondolom nem konkrétan ellened tett rosszat, hisz akkor nem akarnád megkeresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!