Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért kérdezget ilyet egy...

Miért kérdezget ilyet egy srác rólam?

Figyelt kérdés

Van egy nagyon jó barátom, aki fiú. Sokáig könyörgött, h menjek vele egy egyetemre. Verset is írt nekem mikuláskor amiben kedves dolgokat írt meg benne volt hogy jól nézek ki. Kb. mindig jön hozzám beszélgetni és a személyes véleményem is kikéri. Mindig ő ül mellém és érdeklik a dolgaim, neten is rám keresget. Az egyik szaktársamat megkérdezte, hogy mit gondol rólam? Ha már lassan 6 éve ismer, miért a szaktárdamat kérdezgeti hogy mit gondol rólam?

20/L

2020. aug. 21. 10:39
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Nehéz elképzelni, hogy valaki olyan hülye lenne, hogy verset írjon úgy, hogy barátságnál nem érez többet.
2020. aug. 21. 11:05
 12/19 A kérdező kommentje:
Hát Mikuláskor gyakori hogy verset írnak egymásnak az emberek, én is írtam annak akit húztam, csak mondjuk nem a kinézetét jellemeztem benne
2020. aug. 21. 11:25
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

#12: "Hát Mikuláskor gyakori hogy verset írnak egymásnak az emberek"

Hát én meg még életemben nem hallottam ilyesmiről.

Bocs, csak ez beugrik (rövid):

https://www.youtube.com/watch?v=lo0_JsrWI_A

2020. aug. 21. 11:32
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit tényleg röhejes, hogy nem vetted észre a srác ilyesfajta közeledését.

Ahogy látom, szinte mindenki ellened van kedves kérdező.

Azért gyerekek az éremnek két oldala van... az említett "barát" is lehetett volna kicsit tökösebb, lényegre törőbb. Ha már látszólag nem vette a lány az apró jeleket.

2020. aug. 21. 11:35
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
A verses rész tényleg szembeötlő, továbbá, hogy ennyire érdekli a véleményed. De azért a srác is lehetett volna határozottabb, vagy legalább nagyobb jeleket küldhetett volna feléd, hogy észre is vedd, mi megy a háttérben a részéről.
2020. aug. 21. 12:13
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

#14: "szinte mindenki ellened van kedves kérdező"

Senki nincs ellene, csak ráfér már egy kis felrázás.

2020. aug. 21. 12:27
 17/19 anonim ***** válasza:
66%

Te most tényleg ilyen idióta vagy, vagy trollkodsz?

Sajnálom szegény srácot.

2020. aug. 21. 12:51
 18/19 anonim ***** válasza:
Kérdező amúgy pontosan mire várnál tőle hogy tényleg elhidd hogy veled szeretne járni?
2020. aug. 22. 13:31
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

"De ezek a jrlek biztos h többre utalnak mint baráság?"

Miért szerinted mi a ménkűt akarhat egy fiú a lánytól? Kötésmintát?

Egyébként meg azért kérdezget rólad, mert az ember szeret arról beszélni, ami/aki foglalkoztatja.

2020. aug. 22. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!