Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ezek szerint ő sosem tisztelt...

Ezek szerint ő sosem tisztelt engem?

Figyelt kérdés
Van egy nagyon jó barátom legalábbis azt hittem hogy barátom. Az egyetemen ismerkedtünk meg egy kutatóprogram során és nagyon jóban lettünk. Elég szép teljesítménye volt mindkettőnknek, és akkor még többször elismert hogy jó vagyok, jól csinálom. Sajnos összevesztünk és megszakítottam vele a kapcsolatot. Utána visszahallottam hogy mindennek lehord és azt mondja hogy én nem is vagyok olyan jó, a teljesítményem sem nagy szám, ő bármikor fel tudná azt mutatni amit én. Az összeveszés ellenére is tiszteletben tartottam hogy ő nagy tudású, jogosan esik rosszul hogy ő amíg jóban voltunk a szemembe nyalt, a vita után meg gyakorlatilag lehülyézett? Vagy csak a harag beszél belőle?

2020. aug. 20. 18:46
 1/2 anonim ***** válasza:
te el tudsz érni szép eredményeket úgy is, hogy ezt ő nem ismeri el. miért szánsz időt olyan emberre aki lenéz és nem kedvel?
2020. aug. 21. 17:40
 2/2 anonim ***** válasza:

Ez nem jelenti azt, hogy sosem tisztelt. Most valószínűleg az összeveszés feszültsége mondatja ezt vele.

Annyit tehetsz, hogy nem veszed fel. Légy az okosabb és 'engedd el'. :)

2020. aug. 22. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!