Valaki ismer ilyen csoportot vagy oldalt?
Figyelt kérdés
Olyan csoportokat/oldalakat keresek, ahol lehet ismerkedni/barátkozni, és javarészt azért normális emberek használják. Facebook-on keresnék elsősorban, de ha tudsz más oldalt, akkor az is megfelelő lehet. Ha ismersz ilyet, és vannak jó tapasztalataid, akkor kérlek ne tartsd magadban!2020. aug. 20. 11:09
2/9 anonim válasza:
Facebookon az Introveltált Övezet.
4/9 anonim válasza:
Én jó Discord csoportokat tudok :)
5/9 A kérdező kommentje:
#4.
Tudnál ajánlani esetleg olyan csoportokat, ahol tényleg normális emberekkel lehet beszélgetni? :)
2020. aug. 21. 16:49
6/9 anonim válasza:
Hallo,a 2. hozzászólást nem olvastad? 😁 Ott írtam a Facebook csoportot.
7/9 A kérdező kommentje:
#6.
Megnéztem a csoportot, de valahogy nem jött be az a 'légkör'. Nem hinném, hogy illenék oda, de azért köszönöm az ajánlást.
Illetve én konkrétan a Discord-os csoportokra gondoltam.
2020. aug. 21. 17:36
9/9 anonim válasza:
Én úgy csináltam, hogy beírtam, hogy magyar discordok a googlebe, katiintottam az 1 oldalra. Ott meg az érdeklődési köreimre kerestem rá. Neked is ezt javaslom, mert a meleg csoportok, ahol tag vagyok, nem biztos, hogy neked valóak. :) (négyes voltam)
Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!