Akinek van valamilyen kapcsolata (kolléga, barát, kapcsolat) arab emberekkel, mit gondoltok róluk?
Szomszédba költözött be pár hónapra.
Szörnyű volt, nagyon erőszakos és agresszív volt a viselkedése és egyáltalán nem állt szándékában alkalmazkodni az addig békés ház szabályaihoz.
Ordíttatta a zenéit, kihangosítva beszélt a telefonján, éjfélkor kezdett főzni, a porjait turmixolta, hangoskodott, egyszer nem tudta kinyitni a kulcsra zárt kaput és ütni, verni kezdte úgy, hogy megkellett csinàltatni a mi pénzünkön.
Folyton kötekedett, nem tetszett neki, hogy vannak kutyáink és elakart minket intézni emiatt, tört magyarral, mint valaki tetves ősember.
Valami gazemberféle volt...szerencsére, eltakaródott
Nyugatinál levő ruhaboltban voltan diákmunkán a járvány előtt és a férfi öltözőt kellett ügyelnem aznap.
Két, magyarul egyáltalán nem tudó, angolt is csak törve beszélő arab jött be. És, amikor pakolás után visszamentem hajtogatni, valami napszemüveget kerestem rajtam, hogy a fülkébe hagyták és nagyon agresszíven kezdtek viselkedni velem, nem fogták fel, hogy nem tudok a tárgyról semmit, már ha igaz volt egyáltalán...egy 15 éves diákmunkás lánnyal volt nagy arcuk...odairányítottam őket a biztonságihoz, aztán ilyen undorral nézték rám és legyintettek egyet majd elmentek....nem volt kellemes egyedül lerendezni
két kisfiú van anyám nyelvi csoportjában, néha velük vagyok és segítek a foglalkozás menetében, plusz én tartom a szülőkkel a kapcsolatot, nagyon kedves, aranyos emberek, az apa nagyon vicces és jó humorú, általában ő jön a gyerekekért.
plusz így tömbösíteni fogok, hogy arabok a boltban, mert nem tudom a teljes környékemen fellelhető személyzetet felsorolni, de a hentes akihez járok iszonyú jó arc, ő se tudja az állatok részeinek a nevét németül, meg én se, de bármikor átmegy pantonimművészbe, hogy bemutassa, hogy az illető darab a pultban most bárányborda vagy marhalábszár. plusz mindig mind nagyon udvarias, köszön, ha valamit akarok rám figyel, és nem a telefonját buzerálja, készséges és segítőkész. plusz ami olyan (gyümölcs, mag, kicsi, kimérhető ételek), mindig felajánlják hogy kóstoljam meg, soha semmit nem kell úgy megvennem a kisebb boltokban és piacokon, hogy ne tudjam hogy az megfelelő ízű-e.
Véleményem elsősorban orvosi egyetemre járó arabokra vonatkozik, mert ilyenekkel találkoztam.
Arrogáns, ostoba, primitív bunkók, egy valag pénzzel a zsebünkben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!