Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Sportközösségbe szeretnék...

Sportközösségbe szeretnék csatlakozni, hogyan kezdjem?

Figyelt kérdés
Van munkám, de a Covid miatt otthon ragadtam, és nagyon hiányzik az, hogy közösségben lehessek. Nagyon szeretek sportolni, eddig egyedül fitnesseztem, illetve úsztam sokat, most viszont szeretnék olyan sportba belevágni, amit csapatosan játszanak (pl korfball, strandröpi, sima röpi, stb.) Ismertek esetleg Pesten olyan sportközösségeket, akik szívesen fogadnak új tagokat? Az lenne a cél, hogy jól érezzem magam, és jófej emberekkel lehessek.

2020. aug. 14. 22:45
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Strandropi szokott lenni a Margit szigeten. Az elejen a Margit hidnal bemesz es a buszmegallonal (bal oldalt (azaz a kifele meno busz megallojanal) tovabb mesz es ott kesz egy kb 4 m szeles lepcso es ott van roplabdapalya. Ott gyakran latok delutan roplabdazokat.

Menj oda hozzajuk es kerdezd meg,h beallhatsz-e. Valszeg igen.

2020. aug. 15. 03:57
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Ez az MTK roplabda szakosztalya. Jelentkezhetsz ide is. Kezdokent is.

[link]

Ez a bvsc roplabda szakosztalya

Hivd fel oket es kerdezd meg,hol vannak az edzesek,mikor vannak meg mennyi huf.

2020. aug. 15. 04:03
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
2020. aug. 15. 08:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!