Szerintetek tegyek-e olyan dolgot a barátság érdekében amihez semmi kedvem nincs? Ti mit tennének?(rövid kérdés, hosszabb magyarázat)
A barátnőm nagy bulimániás, én viszont utálom a bulikat. Sokszor elmentem mégis akaratom ellenére
Most viszont már egyáltalán nem szeretnék bulizni, sem buli miatt idegeskedni
Barátnőm egy elég erős személyiség, nehezen fogadja el ha valami nem akarata szerint történik
Anyukám szerintem azon az állásponton van hogy ne bántsam meg
Én tényleg nagyon szeretem a barátnőmet, de nekem nincs kedvem menni,(mert egyébként majd megint akarja hogy menjünk)
Előre is köszönöm a válaszokat!
Köszönöm szépen! Valószínűleg igazad van
Nagyon jól esett a válaszod, megfogadom a tanácsodat
Nem. A helyedben kb. azt mondanám neki, hogy "bocsi, eddig se szerettem bulizni, ma viszont különösen nincs affinitásom hozzá". Ha esetleg kérdezne valami olyasmit, hogy miért mentél el akkor vele addig, elmondanám neki, hogy miatta.
Ha a barátnőd tekintettel van rád, nagy valószínűséggel elfogadja.
Ellenkező esetben a legrosszabb eshetőség az lehet, hogy a barátnőd kilátásba helyezi a barátságotok végét, vagy utal valami régebben általa megtett "szívességére" ezzel megpróbálva téged meggyőzni arról, hogy azt csináld, amit ő akar. Ha ott sikeresen kitartasz az álláspontod mellett, lehet, hogy valóban véget ér a barátság, ami ebben az eshetőségben egy jó befejezés.
Köszönöm a válaszodat😊
Szerintem egyébként tudja hogy nem szeretek bulizni, csak már megszokta hogy rá tud venni ha nagyon akar
Remélem hogy tényleg megértő lesz
sajnos nem vagytok egy hullámhosszon ezen a téren, de lehet máshol meg passzoltok.
ha elég intelligens akkor elmegy nélküled, és nem erőszakol olyasmibe amit ő sem tenne ellenkező esetben, csak egy példa focimeccs örült, vagy horgászbolond lennél és cipelnéd mindenhová magaddal és ő ezt utálná.
Állits szembe, hogy te ezt megtennéd-e, és ha igen meddig?
mikor bulizzon az ember mikor még fiatal, hadd menjen....neked más értékeid vannak, lehet nem vagytok egymáshoz valók, ki tudja, lehet most kiderül..
Hát kicsit másabbak vagyunk
Nem is bánom, mert nem akarom megváltoztatni tényleg csak ne engem vigyen mindig
Én nem szeretek mondjuk másokra erőltetni semmit
Köszönöm szépen a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!