Mit tegyek (nárcisztikus barát)?
Jóságos Ég!
Szűkebbre venni?!
Mit keres még az életedben?
Meg kell szakítani a kapcsolatot.
Sürgősen.
Azt próbálta volna meg bármelyik barátnőm, pedig még általánosból, középiskolából, munkahelyekről is vannak, hogy becsméreljen, sértegessen.
Az elsőt még megengedtem volna, hogy megmagyarázza, de a második alkalomtól már töröltem volna a telefonszámát, blokkoltam volna a hívásait, e-mailjeit.
Mért kellett ehhez több év? Gyaníthatóan nem ő az első nárcisztikus közelálló az életedben, tán valamelyik szülőd is az volt. Egy egészséges önértékelésű ember ezt nem tűri el, meg sem kezdi ilyen emberrel a kapcsolatot. Csak akkor tűri el, ha fel sem tűnik neki, mert eleve a megalázottság számára a norma.
"Ebből is vita van." Nem kell leállni vitatkozni, védekezni, érvelni, és akkor nincs vita. Teljes egészében meg kell szüntetni a kapcsolatot, semmilyen megkeresésére nem reagálni, és majd megérti, hogy hiába kopogtat. Nem azért keres, hogy neked barátnőd legyen, hanem azért, hogy neki közönsége és áldozata. Ezt az általa irányított szerepkört neked nem kell magadra venned. Ő majd megoldja a saját életét, és te is a magadét, normális emberekkel.
Az első hozzászoló mindent leírt amit szerettem volna. Minden szavával egyetértek.
Keress más barátnőt aki úgy szeret és elfogad amilyen vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!